fbpx
Connect with us

Atlético Madrid

Allt inför kvällens glödheta Europa League-final

Publicerad

on

I kväll är det äntligen dags för den efterlängtade Europa League-finalen mellan Olympique de Marseille och Atletico Madrid. Marseille har upplevt både uppgång och fall, men nu är man åter i en europeisk cupfinal. Atletico Madrid däremot, är vana vid att befinna sig i hetluften och just den här typen av matcher. 

Få 8 gånger pengarna på Atletico Madrid mot Marseille

Europa League har börjat att få en mycket hög status ute i Europa, där många lag ser chansen att komma ut i Champions League via en vinst i finalen. Dock är turneringen även tuffare än på många år. Lag som till exempel Arsenal, Dortmund, Napoli, Milan & Lyon har ramlat bort på vägen fram till dagens final, som spelas i Frankrike och Lyon. Nu återstår det alltså bara två lag kvar, en direkt avgörande drabbning mellan Olympique de Marseille och Atlético Madrid.

Marseille kom två i sin Europa League-grupp, tätt bakom Red Bull Salzburg. I slutspelet har Marseille dock sett oerhört starka ut och har slagit ut lag som Braga, Athletic Bilbao, Red Bull Leipzig och Red Bull Salzburg. Semifinalen mot just Salzburg var en riktig nagelbitare som Marseille tillslut lyckades vinna på övertid – genom ett sent avgörande.

Få 8 gånger pengarna på Atletico Madrid mot Marseille

Atlético de Madrid har tagit sig till final genom att sluta trea i sin Champions League-grupp och skickades således vidare till ett Europa League-slutspel. I slutspelet har de spanska jättarna fått möta lag som FC Köpenhamn, Lokomotiv Moscow, Sporting Lissabon och Arsenal. Semifinalen mot Arsenal vart en hyfsat målsnål tillställning, då spanjorerna lyckades besegrade ett Arsenal med totalt 2-1.

Inför matchen kan ni även ta del av vårt fina erbjudande med LeoVegas som erbjuder hela 8.00 gånger pengarna på att Atlético Madrid står som vinnare.

Matchen startar 20.45 och spelas i Frankrike på Lyons hemmaarena Parc Olympique Lyonnais. Kanal 9 och Eurosport är kanalen att slå på för att ta del av kvällens finalmatch.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en ny kund hos LeoVegas
    • Endast länkarna ovan gäller för erbjudandet
    • Vinster kommer att betalas som KONTANTER.
    • När spelet läggs kommer de vanliga oddsen visas på sidan, de boostade oddset på 8.00 kommer visas när spelaren valt korrekt marknad på sin spelkupong. Det är upp till spelaren att försäkra sig om att oddsboosten aktiverats på kupongen innan spelet läggs.
    • LeoVegas generella villkor och regler gäller

 

Managed By Sportpanelen