fbpx
Connect with us

Atlético Madrid

Luis Suarez välkomnar Griezmann: ”Han är världsklass”

Publicerad

on

Barcelona har öppet deklarerat sitt intresse för den franska anfallaren Antoine Griezmann. En eventuell övergång har ryktas vara klar sedan början på vårsäsongen och nu berättar Luis Suarez att Griezmann är mer än välkommen till Katalonien. 

I kväll stundar ett glödhett El Clásico på Camp Nou – oavsett ´Pasillo´ eller inte. Barcelona strävar efter att gå obesegrade genom ligan och inför nästkommande säsong är det många som höjt sina röster om att en förstärkning behövs till anfallet.

Det senaste halvårets olika rapporter har gjort gällande att Antoine Griezmann ska vara klar för ligamästarna redan till nästa säsong, men ingenting har ännu bekräftats från de inblandade klubbarnas håll. Nu kastar dock Luis Suarez lite mer bränsle på elden genom att välkomna fransmannen i en nyligen publicerad radiointervju med Radio Rincon.

”Klubben är stolt över att kunna locka till sig namn som Griezmann, Dembele och Coutinho. Han har spelat på den högsta nivån länge och skulle verkligen förstärka vårt lag” berättar Suarez till Radio Rincon.

”Han kommer inte för att ersätta någon i laget – utan att förstärka oss. Han är världsklass. Antoine är mer än välkommen till Barcelona” meddelade Suarez i radiointervjun.

Nu återstår det att se om en övergång blir klar innan VM – något som fransmannen själv gått ut och sagt att han vill. Under sommarens VM-fest i Ryssland vill Griezmann enbart kunna koncentrera sig på Frankrike och det öppnar för en övergång redan i början av transferfönstret.

Inför kvällens El Clásico kan vi nu erbjuda otroliga 8 gånger pengarna på Barcelona PLUS en exklusiv t-shirt från nya webshop. 

3 enkla steg – så här gör du:

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
Tillhandahålla anpassade annonser
Förbättra vår hemsida
Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
Kontakta dig via e-post
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning
E-handelssäkerhet 
Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part 
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Allmänna uppgifter kan dock delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, i annonssyfte eller andra ändamål.

Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter.  Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering, marknadsföring eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information.

Använder vi oss av cookies?

Ja. Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande eller genom att kontakta oss via [email protected]

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.
 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.

 

Managed By Sportpanelen