fbpx
Connect with us

Luis Suarez välkomnar Griezmann: ”Han är världsklass”

Publicerad

on

Barcelona har öppet deklarerat sitt intresse för den franska anfallaren Antoine Griezmann. En eventuell övergång har ryktas vara klar sedan början på vårsäsongen och nu berättar Luis Suarez att Griezmann är mer än välkommen till Katalonien. 

I kväll stundar ett glödhett El Clásico på Camp Nou – oavsett ´Pasillo´ eller inte. Barcelona strävar efter att gå obesegrade genom ligan och inför nästkommande säsong är det många som höjt sina röster om att en förstärkning behövs till anfallet.

Det senaste halvårets olika rapporter har gjort gällande att Antoine Griezmann ska vara klar för ligamästarna redan till nästa säsong, men ingenting har ännu bekräftats från de inblandade klubbarnas håll. Nu kastar dock Luis Suarez lite mer bränsle på elden genom att välkomna fransmannen i en nyligen publicerad radiointervju med Radio Rincon.

”Klubben är stolt över att kunna locka till sig namn som Griezmann, Dembele och Coutinho. Han har spelat på den högsta nivån länge och skulle verkligen förstärka vårt lag” berättar Suarez till Radio Rincon.

”Han kommer inte för att ersätta någon i laget – utan att förstärka oss. Han är världsklass. Antoine är mer än välkommen till Barcelona” meddelade Suarez i radiointervjun.

Nu återstår det att se om en övergång blir klar innan VM – något som fransmannen själv gått ut och sagt att han vill. Under sommarens VM-fest i Ryssland vill Griezmann enbart kunna koncentrera sig på Frankrike och det öppnar för en övergång redan i början av transferfönstret.

Inför kvällens El Clásico kan vi nu erbjuda otroliga 8 gånger pengarna på Barcelona PLUS en exklusiv t-shirt från nya webshop. 

3 enkla steg – så här gör du:

 • Skapa ett nytt konto hos Betfair via denna länk.
 • Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 • Fyll sedan i formuläret nedan för att få tröjan.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-04 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen