fbpx
Connect with us

Zidane: ”Han borde ha vunnit Ballon d’Or”

Publicerad

on

Igår spelade Andres Iniesta sitt sista El Clásico för Barcelona. Spanjoren har gjort hela 16 säsonger i a-laget och har under denna tid lyckats vinna otroliga 31 troféer – samt hunnit etablera sig som en av världens absolut bästa mittfältare. Efter gårdagens match valde Real Madrids tränare att hylla ikonen.

Båda lagen fick nöja sig med varsin poäng efter en väldigt underhållande match. Andres Iniesta blev återigen utbytt och fick stående ovationer av ett kokande Camp Nou. Efter matchen valde handlade mycket om huruvida Real Madrid skulle haft straff eller inte, men mitt i detta efterspel valde Real Madrids tränare, Zinedine Zidane, att fokusera på Iniesta.

”De två eller tre gånger som jag har fått tillfället att träffa honom har han alltid varit en mycket charmig person. Jag gillar spelare som visar all sin energi på planen men utanför så är man mycket lugnare. Jag har stor respekt för honom som människa och fotbollsspelare.”

Efter matchens slut passade Zidane även på att skicka iväg en mer personlig hälsning till den 33-årige spanjoren.

”Jag önskar honom all lycka i framtiden, både som Fotbollsspelare och som person. Han förtjänade att vinna Ballon d’Or under sin karriär, speciellt efter att han vann VM.”

Barcelona har under säsongen mäktat med att gå obesegrade i ligan och även vunnit spanska cupen. Nu återstår det bara tre omgångar av säsongens La Liga och för Real Madrid väntar ett glödhett möte med Liverpool i Champions League-final. Den matchen spelas den 26 maj i Kiev.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen