fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Girona – Atletico Madrid; Svår match med bra odds

Publicerad

on

Dags för Copa del Rey i Spanien, hur enkelt skulle det inte vara att spela på Real Madrid hemma mot Leganes, bara plocka hem små pengarna på en Real Madrid seger. Trots att RM just nu är helt under isen så ska de givetvis vinna denna match enkelt, men inget verkar vara enkelt längre i denna krisklubb, så jag avstår spel på den matchen. Nä jag vänder blickarna mot det andra storlaget i Madrid, nämligen ett skadedrabbat Atletico Madrid, ett lag som just nu har massor av skador och som möter ett starkt hemmalag i Girona. Jag hittar ett spel till 2,50 i odds som verkligen måste synas.

Girona – Atletico Madrid / Spelstopp 19,30

Girona; det är ett faktum att Girona faktiskt spelade i Segunda Division för bara två år sedan, de tog steget upp till La Liga i fjol och mäktade under sin debutsäsong med en 10:e plats i tabellen, ett fantastiskt facit och en enorm framgång för en klubb av Gironas kaliber. Girona känns numera som en etablerad La Liga-förening, och det tack vare det faktum att de följt upp fjolårets säsong på ett minst lika bra vis i år. De placerar sig i nuläget på en niondeplats i tabellen och då är i princip halva säsongen spelad. Girona är med andra ord ett lag att räkna med, åtminstone när det kommer till att positionera sig bland de tio främsta i tabellen. De infinner sig bara tre poäng ifrån en Europa-plats, här tycker jag dock är för små för att på allvar kunna utmana om en sådan plats. Lag som Valencia och Sociedad lär rycka upp sig så småningom, och då blir det onekligen svårt för Girona att behålla sin position.
Atletico Madrid; är givetvis stora favoriter till att ta sig vidare från det här dubbelmötet, förvisso är spelbolagen överens om att onsdagens fight blir en tuff nöt att knäcka för Simeones mannar, men sett till två möten råder det inga som helst tvivel om att Atletico bör vara steget större. Atletico Madrid har som bekant upplevt problem när det kommer till att vinna fotbollsmatcher på resande fot, mer exakt så har de bara noterats för två segrar på nio bortamatcher i ligaspelet. Det ser  trots detta bättre och bättre ut för Atletico, faktum är att de är på uppgång. De infinner sig fortsatt på en andraplats i tabellen, och noterats för fyra poäng på deras två senaste bortamatcher, bland annat ett 1-1-resultat mot Sevilla.
Värdeanalys; Nu är det ingen seriefotboll på agendan, utan Copa del Rey – åttondelsfinal i den spanska cupen! Både Girona och Atletico Madrid klev först in i den senaste omgången av cupspelet, där Girona testades på riktigt och i sin tur slog ut Deportivo Alaves, med sammanlagda 4-3. Atletico lottades samtidigt mot ett betydligt sämre gäng Sant Andreu, ett division 3-gäng och gjorde som förväntat historien kort där, 5-0 slutade det dubbelmötet.
Spelförslag; Istället för att spela på en segrare hittar jag ett överspel på målsidan som betalar hela 2,50 gånger pengarna. Jag har onekligen svårt att blunda för det. Atletico kan mycket väl komma att gå all in för seger på onsdag, i och med att man “bara” har ett möte mot Levante på hemmaplan i helgen, så vill man förhoppningsvis ta med sig ett bra resultat från denna match och på så vis får man med sig ett bra resultat till returmötet. Det är något jag tror Simeone siktat in sig på. Girona är mycket starka hemma, och ett mål på hemmaplan kommer vara otroligt viktigt inför returmötet, så det vill givetvis vinna för att ha någon chans på bortaplan. 

Spel; Över 2,5 mål / Odds 2,5 / insats 1000 kr = 4/10 Units

Rygga spelet på betsson, som dubblar din insättning
upp till 2 500 kr och 150 kr i gratisspel
 
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen