fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Kan Liverpool komma igen i CL!

Publicerad

on

Under onsdagen går vi in i några härliga drabbningar med riktig oviss utgång i CL – spelar tre spel i CL och en match från Championchip. Alltså kommer här fyra rekar som jag tror har en bra chans att generera fina onsdags pengar. Några svåra matcher blir det under onsdagen så jag har lagt samtliga spel på Bet365. Här erbjuds jag just nu de bästa möjligheterna på Asienspelen, med möjligheten att köra en bra cash out under matchens gång.

1. PSG – Liverpool / Spelstopp 20:59

PSG och Liverpool vilken sprakande fotbollsmatch detta kan bli! En måstematch för båda lagen, och här gäller det minst sagt att undvika att förlora. Det förlorande laget kommer att åka ur Champions League, och därför förväntar vi oss att få bevittna en otroligt spännande drabbning på onsdagen. Vidöppen historia eller? Jag har svårt att inte väljer sida i den här matchen! Jag vill verkligen att Liverpool går vidare, samtidigt som jag kan känna att det skulle vara bra att enbart få fokusera på PL och vara det lag som verkligen utmanar Manchester City under 18/19. Jag ser en titel hemma på ön faktiskt som ett större värde än en CL om jag skulle få välja, Tyvärr har Liverpool inte truppen som Manchester City har och att dubblera i de två största ligorna kommer inte fungera säsongen 18/19, men givetvis vore det kanon med en dubbel. Det är på tisdagskvällen fortfarande lite osäkert om Mbappe och Neymar kan spela vilket är ett plus för Liverpool. Då allting kan hända på Parc des Princes så spelar jag en låg insats på ett Asien spel med pengarna tillbaka vid oavgjort resultat. Spel Liverpool odds 2,375 Asien handikapp 0,0 / insats 750 kr = 3/10 Units ” pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat ”

2. Dortmund – Club Brugge / Spelstopp 20:59

Inget snack om saken! Valet av tecken behöver ingen vidare presentation, vi utgår ifrån att alla gjort hemläxan, alltså förstår att Dortmund är flera steg större här. De har dessutom en förstaplats att spela om. Jag kan inte se att det inte ska bli en rejäl utskåpning hemma på borgen, 84 000 hoppande supportrar som bär fram sitt lag, gör ingen oberörd. Just nu Tysklands bästa lag, men unga hungriga spelare blandat med lite rutin som verkligen vill vinna allt, fotbollen de presterar är just nu utan tvekan bland det bästa i Europa, tillsammans med fantastiska Manchester City och i bästa stunder Liverpool. Spel Dortmund odds 1,850 Asien handikapp -1,5 / insats 1500 kr = 6/10 Units

3. Tottenham – Inter / Spelstopp 20:59

Tottenham smiskade Chelsea rejält i söndags, och vann som bekant matchen med 3–1, en fantastisk insats som onekligen bekräftar kvalitén i Tottenham. Om de spelar sin allra bästa fotboll, ja då är de att räkna med! Just den här sidan, tror jag de givetvis kan plocka fram på onsdag igen, det är en måstematch på agendan, här gäller det för Kane & Co att se till att vinna, annars blir det inget vidare spel i Champions League. Jag tycker att Tottenham har blivit alldeles för stora favoriter  hos spelbolagen, De möter ett italienskt storlag som bara släppt in tio mål i Serie A. Hemmaplan är viktigt, men jag tror mig se att defensivt Inter parkera bussen, vilket man är otroligt skickliga på, för att sen kontra in något mål. Man tar med sig en poäng tillbaka till Italien och då har man kommit långt i att säkra en plats för vidare spel . Spel Inter odds 2,100 Asien handikapp +0,5 / insats 1000 kr = 4/10 Units

4. Stoke – Derby / Spelstopp 20:59

Derby ser intressanta ut, och har inför onsdagens möte gått segrande ur två av sina tre senaste matcher i ligaspelet, ( vi hade ett bra spel på Derby i helgen som gav oss fina pengar.) Det innebär att vi nu hittar de på en sjätteplats i tabellen, med 31 poäng på kontot! 8 poäng bakom hittar vi Stoke, mer exakt på en 13:e plats i tabellen, faktum är att Stoke haft oerhört svårt att vinna under den senaste perioden. En seger på de fem senaste omgångarna, därför lutar det helt klart åt Lampards Derby i den här matchen! Det är ingen lätt match men jag hittar ett bra spel i ett Asienspel. Spel Derby odds 2,150 Asien handikapp 0,0 / insats 1500 kr = 6/10 Units ” pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat ”

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen