fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Dröm odds i Engelska League Two, med max insats!

Publicerad

on

Äntligen går vi in i en vecka med massor av CL och Europa spel, men då hittar jag spelvärde i helt andra ligor, nämligen Ligue Two i England. Detta är en riktig skit liga, en liga som är sista anhalten för antingen unga lovande spelare eller för spelare i slutspurten av en medioker karriär som proffs. sen finns det de som aldrig kommer längre men hämtar ut sin check varje månad. Detta är sista anhalten som betald proffs i England. Jag har under ett par veckor väntat på denna match och så kommer den äntligen. Ett spel med maxinsats går jag för när Notts County tar emot Carlisle på Meadow Lane.

Oddsspel
Tisdag 2018-11-27
Spelstopp 2018-11-27 kl 20.44.
Spelet lagt 2018-11-26 kl 14:00.
Match
Notts County – Carlisle

Spel
2:a
Insats
2500 kr = 10/10 Units 
Odds
2,70
Spelbolag
bet365.

Notts County är ett mediokert lag, för att göra en bra jämförelse för att förstå deras nivå så är det som Gefle i Sverige. De är mest kända i Sverige för att de rekryterade ”Svennis” en gammal tränare med sina bästa år gjorde när han kom till Notts. Jag har följd dem varje år sen han fick sparken från klubben och bara väntat på att rätt tillfälle ska komma att spela emot dem. Ikväll är det en sådan kväll. Under förra säsongen överraskad man alla med att ligga i topp länge, givetvis sjönk man senare tillbaka, men gjorde en bra säsong för det lag man är. I år har det börjat som det ska igen, en placering under strecket på en tjugotredje plats, just nu ett av de lagen som ska åka ner till amatörligan. Hemmaborgen är inte längre en borg utan mer ett skjul som när som helst rasar,
(S9 V2 O3 F4 M-7) är facit än så länge, målskillnad totalt är 21-40 och det har bara spelats nitton omgångar. Nu tycker alla som läser detta, att de har faktiskt bara två förluster på de sex senaste matcherna, ja det stämmer, men ingen av de lagen de mött har placering högre än dagens motståndare. Senaste hemmamatchen var motståndet tjugoandra placerad Cheltenham (0-3), ett lag som har 17-26 i målskillnad. I helgen spelade man borta mot nittonde placerade Morecambe (1-1) även där en målskillnad på 19-30. Tack vare lite udda resultat och bara två förluster på sex matcher ger oss oddssättarna ett överodds på motståndarna. man möter nu ett lag som har en elfte plats och 24-24 i målskillnad, detta tycker jag säger allt om hur matchen kommer att sluta.

Carlisle är inte ett dåligt lag, fram för allt inte på bortaplan. Laget är faktiskt bättre borta än hemma efter nitton omgångar, det är en styrka, givetvis måste hemmaspelet också börja klaffa om man ska vara med och gå upp i en lite bättre liga än denna lingonserie. Borta facit än så länge är fina (S9 V5 O1 F3 M+5) totalt har man 24-24 i målskillnad och tjugosex poäng, detta jämfört med Notts femton. Nu möter man ett lag som varken är bra hemma eller borta så tre nya poäng ska absolut plockas med hem, trots bortaplan. Man förlorade hemma i helgen mot Forest Green (1-2) som placerar sig precis ovanför Carlisle. matchen innan  krossade man Swindon på bortaplan (0-4). Båda lagen ligger högre placerade än dagens motståndare. Ashley Nadesan 1,88 lång är bästa målskytt med sju mål på sjutton matcher, dessutom fyra assist på dessa matcher. det är dags att det lossnar igen för den reslig anfallare. Ett mål på de fem senaste matcherna är inte bra för en anfallare, får han starta ikväll kan det mycket väl bli både ett och två mål.

Spelvärde; Det är ett skakigt hemmalag som går ut på Meadow Lane ikväll, ett lag som egentligen inte ska ha så mycket att hämta mot lag som ligger runt plats fjorton och uppåt.Vi bjuds på ett kanon odds på ett lag som är bättre borta än hemma, senaste förlorade man hemmamatchen, innan vann man med 4-0 borta, jag tror det kan bli liknande siffror ikväll. Kommer första målet tidigt kan det rinna iväg ordentligt. Notts spelar utan självförtroende även om de sista sex matcherna visar lite annorlunda, men det är mot sämre lag, jämfört med dagens motstånd.

Att tänka på; Kane Hemmings leder med sina 5 mål den interna skytteligan i Notts. Ashley Nadesan på sin sida har gjort 7 mål för sitt Carlisle. Carlisle är bättre borta än hemma än så länge säsongen 18/19.
Efter lika många omgångar förra säsongen placerade sig Notts som 2:a i tabellen med 38 poäng. Motsvarande placering i år är 23:a (med 15 poäng).

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen