fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Lyon – Manchester City ger oss kanon odds på Betfair!

Publicerad

on

Under tisdagskvällen börjar äntligen CL igen, favoriterna är många, att hitta bra spel till odds som det finns spelvärde i är inte lätt. På Betfair har man möjlighet att bygga sitt egna spel – detta utnyttjar vi under tisdagens kvällen. Två spel i samma match, där jag ser Manchester City som helt överlägsna. Oddset hamnar på över 3 gånger pengarna, hur ofta får man det på ett Manchester City spel!

Oddsspel
Tisdag 2018-11-27
Spelstopp 2018-11-27 kl 20.59
Spelet lagt 2018-11-26 kl 21:00.
Matcher
Lyon – Manchester City
Spel Dubbel
Manchester City Handikapp -1  2:a
Manchester City (-1) Hörnor – Alternativt Handikapp

Insats
2000kr = 8/10 Units 
Odds
3,68
Spelbolag
betfair.

Lyon stod för en rejäl skräll när de besegrade Manchester City med 2-1 på Etihad Stadium, de tre pinnarna blir högst troligt det som även tar Lyon vidare till ett slutspel. Den franska klubben har som bekant Shakhtar i den sista omgången, och högst troligt räcker det med ett oavgjort resultat i den matchen, just med tanke på att Hoffenheim har City på Etihad Stadium.
Det betyder dock inte att Lyon kommer att ge upp tisdagens möte. De har trots allt besegrat City vid ett tillfälle, och ser högst troligt chansen här på hemmaplan också. Men att det hela resulterar i poäng, tror jag absolut inte. Det råder klasskillnad, och addera där till en revanschlusta i borta lägret. Lyon hemma i franska ligan går otroligt bra, det finns dock inget Manchester City lag i denna liga, inte ens PSG är i närheten av City. Det är noll procent chans att Lyon ska göra om bedriften i första mötet.

Manchester City är helt outstanding i nuläget, de vinner fotbollsmatch efter fotbollsmatch och gör det dessutom på ett imponerande vis. I helgen gick man upp i en 3–0-ledning mot West Ham på bortaplan, efter bara 34 spelade minuter,det tycker jag minst sagt bekräftar Citys överlägsenhet. De skiljer sig, i det avseendet från de andra toppklubbarna i Premier League.
Manchester City har nu noterats för 21 mål på de 5 senaste omgångarna i ligaspelet, samtidigt har alltså City gjort 11 mål på de 3 senaste matcherna i Champions League – senast besegrade man Shakhtar med 6-0! Ja, Lyon får helt enkelt se upp på tisdag, för här lär det gå undan. Att City förlorade hemma berodde mycket på underskattning och att Pep fick sitta på läktaren. Nu står han vid linjen och då finns det ingen underskattning. Detta ska bara bli en revansch som heter målfest. Manchester City jämte med Liverpool och Dortmund är de lagen som just nu imponerar mest i sina respektive ligor, skillnaden med City och de två andra lagen, ja det är att City har ett lag till på bänken som nästan är lika bra, om inte lika bra!

Spelanalys; Manchester City har alltså plockat 14 segrar på 17 spelade säsongen 18/19. Av dessa 14 har 11 resulterat i en större seger än med uddamålet, jag är alltså inne på att man upprepar bedriften på tisdag. Lyon är givetvis väldigt nöjda med ett oavgjort resultat här, men känslan säger samtidigt att Pep vill säkra förstaplatsen inför den sista omgången. Därför tror jag City går för det.
Det som högst troligt kommer att fälla Lyon i tisdagens möte är just deras försvarsspel. De har upplevt stora problem i försvarsspelet under inledningen på säsongen, och faktum är att de endast lyckats hålla nollan intakt vid fem tillfällen – i en liga som Ligue 1!
Lyon släppte som bekant in två mål mot Hoffenheim i den senaste omgången i CL, i matchen innan det släppte man in tre mål, och i mötet innan det två! Därför tycker jag helt klart City bör ha en god chans till att även de göra två mot Lyon och vinna med minst två är inte orimligt när City står för motståndet.

Att tänka på; Lyon släpper in mål i parti och minut, nu möter man ett av de bästa lagen i hela Europa offensivt, oavsett borta eller hemmaplan. Manchester City har två uppställning som är lika bra, Pep kan rotera för att alla ska få speltid. City stod utan Pep i hemmamötet, nu är han vid linjen detta gör City så mycket bättre.

Rygga spelet på betfair sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar betfair beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen