fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; CL tisdag, då hittar jag riktigt bra spel i Championchip!

Publicerad

on

Under tisdagskvällen kommer äntligen CL igång igen, jag kommer att återkomma i ett annat rek med spel från denna fina liga inför både tisdagen och onsdagens matcher. Nu är det Championchip som bjuder upp till match under tisdagen, då alla eller merparten fokuserar på CL, har jag hittat riktigt bra spel i Englands andra liga.

Oddsspel
Tisdag 2018-11-27
Spelstopp 2018-11-27 kl 20.44
Spelet lagt 2018-11-26 kl 21:00.
Matcher
Hull – Norwich
Leeds – Reading

Spel Dubbel
Hull – Norwich 2:a
Leeds – Reading 1:a
Insats
1000 kr = 4/10 Units 
Odds
3,05
Spelbolag
bet365.

Match 1

Hull har inte imponerat och placerar sig på en tjugotredje plats inför tisdagens hemmamöte på KCOM Stadium. Sin hemmaarena är sin borg och här kommer ingen in, ja så är inte fallet i årets Hull. Som jag skrivit så många gånger för, det är hemma man måste prestera om man inte ska spela nere i avgrunden nästa säsong. (S9 V2 O2 F5 -4) är vad man lyckats åstadkomma än så länge och ännu ett lag som har minus mål hemma, detta ger starka varningar för att någonting inte står rätt till i klubben. Nu ska påpekas att när man mött bättre motstånd , då har man gjort riktigt bra matcher, senaste matchen mot Nottingham i helgen blev det förlust (0-2) men mot topplaget W.B.A vann man hemma (1-0) och visade att man kan om man bara får till det över hela 90 minuter. Lite respekt ska vi ge Hull som trots allt har tagit åtta poäng på de senaste sex matcherna.

Norwich ligger inne i ett stim som heter duga, oj vad det går bra för tillfälligt, serieledning inför denna omgång och förkrossande seger på bortaplan i helgen mot starka hemmalaget Swansea (1-4), detta är nästa för bra för att vara sant! på de fyra senaste matcherna har man gjort tolv mål och utöver det missat två straffar. Av dessa tolv målen har Pukki gjort fem mål, han har på sina femton matcher i år gjort tio mål, frågan är om han inte spelar i PL efter att januari fönstret har stängt. Statistiken borta är inte heller dålig (S5 O3 F1 +9) Vad kan då oroa att de ska orka med ännu en match med fyra mål! Det enda jag kan se som oroande är att det har gått för bra och att det är ett riktigt tätt schema nu, mitt i veckan matcher brukar vara svåra att ladda till för många lag, kryss blir det ofta i dessa matcher. Tror dock att Pukki sätter minst en balja och att man plockar hem tre poäng.

Spelanalys; Toppen borta mot botten hemma, farligt i många fall, men inte i detta. Tolv mål på tre matcher för starka Norwich är fantastiskt bra. Det går givetvis inte att ställa ut skorna och tro att man är bäst i världen, man möter ett desperat Hull som måste visa att de kan börja vinna för att inte glida ner i underjorden och spela mot Accrington nästa säsong – den risken finns absolut som det ser ut just nu. Det finns bra Asien på Norwich som man vill ta på sig livrem och hängslen och kanske det kan behövas i mitt i veckan match!  Jag tror dock att Norwich klarar denna match och fortsätter som serieledare. Daniel Farkes mannar fixar en trea kanske inte så lätt som i helgen, men en trea blir det..

Att tänka på; Norwich har inte förlorat en seriematch sedan sjätte oktober då hemma mot Stoke (0-1). Pukki har gjort fem mål på tre matcher och dessutom missat en straff, han är hetare än en smältugn. Norwich har på de senaste tre matcherna gjort fyra mål i varje match, dock läckt bakåt mot Millwall vid seger hemma (4-3). Hull har minus mål hemma och är just nu iskalla. Veckomatch är alltid svårare än helgmatchen, detta är ett minus. Samt bortaplan för Norwich och ett desperat Hull, det gör att tvåan inte kan vara helt fri från överraskningar.

Match 2

Leeds i denna dubbel är inget enkelt val, att lite på Leeds är som att lite på väderprognosen från SMHI. Det blir därför på pappret en svårare match än vad man kan vänta sig för Marcelo Bielsa lag när man tar emot Reading på Elland Road under tisdagskvällen. Leeds började som vanligt serien förträffligt, nya matvanor med invägning på träningsanläggningen och ett glas rött till lunchen för att få fart på matsmältningen såg ut att löna sig, ja i alla fall för ett tag. Nu är det ännu ett varannan dags lag som kommer ut på planen. I helgen vann de efter mycket om och men mot Bristol City (2-0), matchen innan storstryk på bortaplan mot W.B.A (1-4), just nu har man en tredje placering i serien. Hemmaborgen då! Jo då den ser bra ut om man jämför med många andra lag, (S9 V5 O3 +10) är det till tisdagens match. Förlusten kom mot Blackburn i september månad. Totalt har man gjort 31 i mål i årets serie, men då har endast 15 av dessa kommit hemma, det kan ses om ett svaghetstecken, eller tvärtom ett bra tecken att man också producerar på bortaplan. Bakåt har det bara blivit 17 insläppta och då var fyra av dem i en match mot W.B.A. På Elland Road har det bara blivit fem insläppta på nio hemmamatcher, det borgar för trygghet bakåt.

Reading är ett sådant där lag som verkligen ingen bryr sig om, detta låter hemskt, men så är ju fotbollen. Den som just nu är hetast i truppen är islänningen Bödvarsson som gjort sju mål på elva matcher, han kommer dock inte spela  denna match. De har också Garath McCleary som spelar för Jamaica på landslagsnivå. Tittar man spelare för spelare mellan lagen så är det stor skillnad, men tyvärr är ju inte fotboll så enkel. Reading har bara vunnit en bortamatch i årets säsong, men man har gnetat ihop fyra kryss på nio matcher (S9 V1 O4 F4 -6) vilket gör dem till ett svårslaget lag på resande fot. Nu kommer man till Elland Road för att kriga till sig en poäng. Det är faktiskt ett formstarkt lag som kommer på besök med endast två förluster på de sex senaste matcherna, men då har motståndet inte varit av Leeds kaliber. I helgen fick man med sig en pinne på bortaplan mot Wigan (0-0) vilket var ett bra resultat.

Spelanalys;
Detta måste Leeds vinna på hemmaplan, det enda som bekymrar, är att det är veckomatch samt att Leeds har visat upp en varannan lags syndrom under säsongen, vilket betyder att de då skulle tappa poäng på denna match! Jag tror dock att vi får se ett hungrigt aggressivt Leeds som kommer ta sin andra seger på fyra dagar. Reading kommer ligga lågt och det måste bli ett mål tidigt för att de ska bege sig ut på vandring mot andra sidan planen. Att Reading ska göra mål ser jag som en mindre fantasi i denna match.

Att tänka på; Bödvarsson är ej tillgänglig för match, vilket är ett stort avbräck för Reading, inte heller Ezatolahi är med i truppen. Ytterligare spelare som är tveksamma till spel i Reading är Barrow , Edwards, Mannone, McShane, Obita, och Richards. Leeds har bara släppt in fem mål hemma. Inga skador är rapporterade under måndagskvällen

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen