fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Hämtar ett Asienspel från PL med pengar tillbaka vid kryss.

Burnley tar emot Newcastle hemma, jag tror på bortalaget.

I PL så väntas en match med mycket på spel, bägge lagen i kvällens match behöver en trepoängare. Det kan bli en match som blir jämn och därför ligger ett Asien spel närmast till hands.

Oddsspel
Måndag 2018-11-26
Spelstopp 2018-11-26 kl 20.59
Spelet lagt 2018-11-26 kl 14:00.
Match
Burnley – Newcastle
Spel
Asien handikapp 0,0 Newcastle seger ( pengarna tillbaka vid oavgjort resultat.)
Insats
1500 kr = 6/10 Units 
Odds
1,80
Spelbolag
bet365.

Burnley vann senaste gången 22 september mot Bournemouth på Turf Moor. Den vanligtvis svåra bortamatchen mot Burnley har inte riktigt samma status längre. Burnley ligger på en 17:e plats i ligan efter 12 omgångar, där nio inspelade poäng och två vinster är ett svagt facit jämfört med tidigare säsonger. 0–0 senast mot Leicester innan landslagsuppehållet var ett steg i rätt riktning trots att man innan det släppte 13 mål på 3 matcher. Burnley brukar göra det svårt för motståndaren genom ett lågt och tight försvar. Detta är något som man inte lyckats med i år och det krävs något extra om Burnley inte skall vara en av kandidaterna till nedflyttning den här säsongen. Det är et helt annat lag än det lag sm förra året överraskade oss med stenhård press på motståndaren och snabba erövringar högt upp i planen. Nu möter man ett jämbördigt lag, då kan hemmaplan spela stor roll för utgången i dagens match. Men minus nio i målskillnad hemma gör mig skeptisk till att det spelar någon roll, även om motståndet är sämre.

Newcastle är ett lag som har två raka vinster i bagaget och en stekhet anfallare i Salomon Rondon. Newcastle är ett lag som kan ställa till det för alla lag om rätt dag erbjuds, Burnley mot Newcastle kommer bli en match där laget med bäst dagsform vinner. Newcastle går emot en ljusare tid, medans Burnley får fortsätta kriga hårt för att nå sin första trepoängare på ett tag.
Newcastle har två raka vinster, tre raka utan förlust, det talar ett gott språk för Rafa Benitez lag. Vinsterna kom emot Watford och Bournemouth och det är två vinster som tagit Newcastle ifrån den ordentliga botten av tabellen. Anfallare Rondon gjorde bägge målen mot Bournemouth senast och besitter en lysande form. Det är självklart viktigt att få igång sina nyckelspelare i tunga tider och det är väldigt nyttigt för Newcastle att Rondon presterar just nu. Newcastle ser intressanta ut och har flera spelare som sett bra ut senaste tiden. Man har fortfarande inte vunnit borta och det håller givetvis inte, en seger ikväll skulle bygga upp självförtroendet på “Raffas” grabbar rejält, som är klart bättre än vad tabellen visar.

Spelanalys; Burnley borta blir en bra värdemätare för Newcastle, kan man fortsätta på den fina trenden? Tre raka vinster hade varit ett fint tecken på bra form. Turf Moor och Burnley away brukar vara tufft, därför garderar vi med insatsen tillbaka vid oavgjort. Men jag ser Newcastle som fina favoriter här, formen håller i sig och Salomon Rondon löser poäng till Newcastle återigen. Benitez är en coach som vet vad som krävs, Newcastle tar sig ur bottenskiktet.

Att tänka på;Newcastle sitter på en bra form och har 3 raka utan förlust. Newcastle har vunnit sina två senaste matcher.
Salomon Rondon är i lysande form och stod för Newcastles bägge mål senast. Florian Lejeune och Jamie Sterry är fortsatt skadade för bortalaget. Newcastle kan också klara sig utan Paul Dummett, Jamaal Lascelles, Yoshinori Muto och Jonjo Shelvey. Där kan vi prata om ett par tunga tapp i centrallinjen om det vill sig illa. Burnley får inte till det som förra året, men hemmaplan är alltid hemmaplan, dessa matcher måste man ta poäng i.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *