fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Tre ligor, tre matcher, tre singlar med bra odds!

Publicerad

on

Min tredje och sista mach hämtar jag från Tyska Bundesliga. Ett hemmalag om spelar med ett enormt självförtroende möter Hannover 96 på Borussia – Park inför 54 000 galna supportrar. Hannover är ett lag som just nu lever alla helveteskval man kan genomlida som fotbollslag. Spelet på vanlig hemmaseger är inte tillräckligt, det blir ett Asien spel för att krydda upp oddset och för att få ta hem lite mer pengar.

Oddsspel
Söndag 2018-11-25
Spelstopp 2018-11-25 kl 17:59.
Spelet lagt 2018-11-25 kl 15:30.
Match
Borussia M’gladbach – Hannover 96.
Spel
Borussia M’gladbach – 1,5 Asien Handicap
Insats
1000 kr = 4/10 Units 
Odds
2,025
Spelbolag
bet365.

Borussia M’gladbach har fått en flygande start på säsongen, faktum är att vi hittar de på en fin tredjeplats i tabellen. Som bekant spelas en hel del matcher under lördagen, men M’gladbach har chans att kliva upp på en andraplats och har det helt i sina egna händer inför dagens möte mot Hannover 96.
Vi kan dessutom konstatera att M’gladbach gått rent på hemmaplan i år, fem av fem segrar är ett faktum och då har de alltså bara noterats för två baklängesmål, samtidigt som de alltså gjort hela 14 framåt! Det är minst sagt fina siffror Gladbach har visat upp i inledningen på säsongen, därför är jag också helt övertygade om att man besegrar Hannover.

Hannover 96
hittar vi först på en 16:e plats i tabellen, alltså på fel sida av nedflyttningsstrecket. De har bara lyckats vinna 2 av 11 matcher i år, och släpper samtidigt in, i snitt 2,0 mål per spelad match! Det är alltså de sammanlagda siffrorna, tittar vi enbart på hur de presterat på resande fot, ser det desto mörkare ut!
Hannover 96 har hunnit med att spela sex bortamatcher i år, av dessa sex har fyra resulterat i förlust, samtidigt som de andra två har slutat med ett oavgjort resultat. Det innebär att Hannover står på ynka två poäng på bortaplan, och på söndag väntar alltså en fight mot seriens starkaste hemmalag!

Spelvärde; Oavsett hur jag än vänder och vrider på det hela, så kvarstår det faktum att det ska råda klasskillnad på Borussia-Park. Det finns ingenting som talar för Hannover, ingenting!
Utöver alla Borussias fina siffror, så kan vi även konstatera att de hunnit med att besegra Bayern München på Allianz Arena med 3–0, de har dessutom noterats för minst tre mål, i fyra av sina fem senaste matcher! Det är ju nästintill löjliga siffror, och därför kommer jag att investera i hemmalaget på Asienmarknaden!
Att M’gladbach besegrar Hannover med minst två baljor ser jag som en självklarhet. De öser in mål, samtidigt som Hannover läcker in bakåt – oddset är dessutom oerhört fint!

Att tänka på; Gladbach har imponerat stort på oss så här långt under säsongen. Inga nya skador rapporterade i hemmalaget inför den här matchen. Hannover vann något turligt hemma mot Wolfsburg senast. Gladbach kommer till det här mötet med fem raka hemmasegrar denna säsongen. Hannover har inte vunnit på sina 18 senaste bortamatcher i ligaspelet.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen