fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG; Tre ligor, tre matcher, tre singlar med bra odds!

Publicerad

on

Dagens andra match hämtas PL, en match där det bara ska finnas en väg när det gäller spelet. Det ska dock spelas i dryga 93 minuter innan vi kan räkna hem pengarna, men pengarna kommer vi räkna hem. Större insats på denna match.

Oddsspel
Söndag 2018-11-25
Spelstopp 2018-11-25 kl 16:59.
Spelet lagt 2018-11-25 kl 14:30.
Match
Wolverhampton – Huddersfield
Spel
1:a
Insats
2000 kr = 8/10 Units 
Odds
1,57
Spelbolag
bet365.

Wolverhampton
är en kompetent nykomling som jag håller högt. I den senaste matchen dominerade man bitvis borta mot Arsenal, men fick ”bara” med sig 1-1. Till den här matchen är ordinarie ytterspringaren Jonny skadad, vilket är ett minus. I övrigt ser skadeläget bra ut i ”Wolves” som har en bred trupp att välja spelare ifrån. Det som kan oroa är att man inte vunnit på fyra omgångar och det fina spelet från början av säsongen helt kommit av sig. Nu vill jag se ett Wolves som startade säsongen förträffligt studsa tillbaka mot ett av seriens sämsta lag. Hemmafacit är inget att skryta om,(S6 V2 O2 F2 +0) detta måste bättras på efter denna match ska det bara vara V3.

Huddersfield har, som väntat, fått en tuff start på säsongen och ligger sist i PL för tillfället. I den här matchen saknar man ordinarie mittbacken Jörgensen, vilket är ett klart avbräck. Huddersfield kommer högst troligt att spela väldigt defensivt i den här matchen, för att försöka hålla 0-0 så länge det bara går. Släpper de in första målet tidigt, måste de framåt och då är det över för denna söndagen. Detta är absolut ett lag som kommer spela i Championchip nästa år, om inte det öppnas en enorm plånbok under januarifönstret, men varför skulle man vilja gå till detta lag?

Spelvärde; Wolverhampton har inte vunnit på fyra matcher, men matchen mot Arsenal gav mersmak och det måste börja lossna igen. Wolves har ett riktigt bra lag på pappret och det visade man mot Arsenal innan uppehållet. Huddersfield har inte vunnit borta i årets serie och har mediokra -10 i målskillnad på bortaplan.

Att tänka på; Wolverhampton gjorde en riktigt bra match borta mot Arsenal senast, Kantspringaren Jonny är skadad och missar matchen för ”Wolves”
Viktige backen Jörgensen är avstängd och saknas i Huddersfield. Huddersfield kommer att spela defensivt här, Huddersfield har inte vunnit någon av sina tio senaste bortamatcher i ligaspelet.
Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen