fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Tre ligor, tre matcher, tre singlar med bra odds!

Publicerad

on

Spelet fredag och lördag har varit så givande att vi testar oss även på några söndagsspel, detta trots att undertecknad inte skulle lägga några spel under söndagen då det har varit lite tidsbrist för ordentliga rekar. Nu hittade jag tre bra spel som vi kör. Då tiden är knapp blir det med lite mindre analyser än vanligt. ” När vi kör, så kör vi ”

Oddsspel
Söndag 2018-11-25
Spelstopp 2018-11-25 kl 14:59.
Spelet lagt 2018-11-25 kl 14:00.
Match
Empoli FC – Atalanta
Spel
2:a
Insats
1000 kr = 4/10 Units 
Odds
1,70
Spelbolag
bet365.

Empoli fick omedelbar effekt med tränarbytet från Andreazzoli till Iachini när Udinese besegrades med 2-1 innan landslagsuppehållet – lagets första seger på tio matcher! Spelmässigt gick det däremot inte att se några direkta framsteg. Faktum är att Udinese skapade tillräckligt många heta målchanser för att vinna matchen och bland annat missade en straff och träffade ribban vid ett annat tillfälle. Det ska inte spela någon roll att det blivit tränarbyte i denna match, det är ett helt annats motstånd än förra matchen. Empoli placerar sig på en artonde plats inför dagens match, ett hemmafacit som inte imponerar ser ut på följande sätt (S6 V2 O1 F3 -1), det är som jag skrivit ett par gånger nu – hemma måste man vara stark om man inte ska skvalpa efter vågen och bara bilda ett litet skäggskum i årets serie. Empoli är just nu inte starka hemma.

Atalanta har kommit igång rejält mot slutet efter en blek säsongsinledning, senast kördes Inter över med 4-1 – siffror som kunde ha blivit ännu större sett till chanserna som Atalanta skapade i framförallt den första halvleken. Segern var lagets fjärde i följd och man har gjort hela 14 mål på de fyra senaste matcherna. En stor anledning till den fina formkurvan är att fjolårets poängkung Ilicic har återvänt till planen efter sina tandproblem. Nu är dessutom de båda ordinarie mittbackarna Masiello och Palomino tillbaka från skador, vilket stärker defensiven ytterligare och innebär att Atalanta har bästa möjliga manskap tillgängligt. Det kom olyckligt ett meningslöst landskampsuppehåll mitt i den enorma formen som Atalanta hamnat i. Har man bevarat denna form så kommer man ta alla tre poängen med lätthet idag.

Spelanalys; Atalanta ser väldigt bra ut för tillfället och ska utan tvekan ses som relativt stora favoriter borta mot ett ganska begränsat Empoli. Detta är en bra tvåa enligt mig , men bortaplan är alltid bortaplan.

Att tänka på;
Empoli hade marginalerna med sig senast när man med nye tränaren Iachini vann med 2-1 mot Udinese. Empolis seger mot Udinese var lagets första på tio matcher
Atalanta är i väldigt bra form och senast kördes Inter över med 4-1
Gästernas offensiv ser mycket vass ut nu när Ilicic är tillbaka från skada
Atalanta har fyra raka segrar i bagaget med målskillnaden 14-3
Det har lossnat ordentligt för Atalanta!
Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen