fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Hittar ett kanonspel på lördagen till över 2ggr pengarna!

Publicerad

on

Ett riktigt formsvagt lag i Championchip är Sheffield W som tar emot Derby på Hillsborough Stadium under lördagseftermiddagen. Frank Lampards Derby ser betydligt mer spännande ut. The Rams är med i toppen av tabellen och Lampards manskap lär kunna aspirera om en playoff-plats även den här säsongen. Walesarna Tom Lawrence och framförallt Harry Wilson, som fick speltid i landslaget under uppehållet, ser riktigt fina ut. Bortaplan är inte lätt, men det är just nu stor skillnad på lagen, så denna match spelas absolut med favör för Derby. 

Oddsspel
Lördag 24 november
Spelstopp 2018-11-24 kl 15:59
Odds Spelat 2018-11-23 kl 16:00

Match
Sheffield Wed – Derby
Spel
2:a
Insats
1000 kr = 4/10 Units
Odds
2,10
Spelbolag
bet365.

Sheffield W har gått som en svensk järnväg under säsongen, upp och ner, nu placerar man sig på en medioker sjuttonde plats vilket i och för sig inte är så farligt då det endast är åtta poäng upp till dagens motståndare på en sjätte plats. Det är däremot lag som jagar underifrån och det är väl där man ska slänga sina blickar mot i fortsättningen av serien, med endast fyra poäng ner till nerflyttning är alla poäng viktiga. Som jag skrivit om tidigare är hemmaplan otroligt viktigt för de flesta lagen, här har inte Sheffield övertygat under säsongen, (S8 V2 O4 F2 -3), minus mål hemma är inget som gör att jag höjer ett varningsfinger för hemmaplan. Laget har inte lyckats vinna hemma sedan 25 augusti, men det är topplagen man mött de senaste omgångarna hemma Norwich (0-4) , Middlesbrough (1-2 ) och så fina (2-2) mot West Brom, alla  är topplag. Respekten ska finnas för laget.

Derby fick sig en riktig genomkörare senaste mot Aston Villa på hemmaplan, förlustsiffrorna slutade med genanta (0-3) och det var faktiskt bud på fler. Ett annars starkt hemmalag blev utspelade och Frank Lampard var rasande efter matchen. Nu är det bortaplan och vi ska ta med oss denna förnedring, jag tror att det kommer komma ut ett fruktansvärt taggat Derby som fått vila och slicka såren.Innan dess har Derby varit riktigt bra, vad säga om seger (1-4) borta mot W.B.A, kryss borta mot Middlesbrough (1-1), seger hemma mot Sheffield U (2-1) samt seger mot det lite sämre laget Birmingham hemma (3-1) alla har fått känna mer eller mindre av Derbys offensiv. Det som imponeras mest är segern borta över W.B.A. Statistiken borta än så länge är (S8 V3 O2 F3 +2) den är väl så där och imponerar inte. Två förluster mot mediokra lag som Bolton och Rotterham båda (1-0) förluster ger lite skeptiska vibbar. Men Derby under Lampard är ett riktigt starkt lag trots dessa förluster, att de ska åka på ännu en 1-0 förlust mot lag i samma kaliber ser jag som mindre trovärdigt….

Spelanalys; Egentligen borde det kanske vara ett Asien spel för att gardera upp sig lite mot ännu en dålig insats, som mot Villa senast. Jag tror dock att Derby vill avreagera sig efter landslagsuppehållet och kommer visa att de inte är så dåliga som de visade hemma. Det är oroligt viktig att även visa att man är ett starkt lag borta, det går inte att förlora mot sämre lag för att sen vinna mot de bättre. Vill man hänga med i en tät serie måste man ta dessa trepoängare. Det blir fullsatsning offensivt och tre poäng ska bärgas. Jag tror om det lossnar igen för Derby. Vi ska inte glömma att Sheffield suktar efter en hemmaseger, så för Lampards grabbar är det på med blåstället om de ska lyckas. Det som kan oroa lite är att de spelar bättre när motståndaren är bättre och bollförande , detta är en inte en sådan match.

Att tänka på; Sheffield Wednesday har inte vunnit på 5 matcher, vilket kan betyda att det kan vara dags för vändning. Sheffield Wednesdays hemmastatistik denna säsong är 2-4-2 och minus målskillnad, även totalt har man minus nio mål. Sheffield Wednesday har spelat 6 hemmamatcher i rad utan seger. Inga skador är rapporterade under fredags eftermiddagen.
Derby åkte på en riktig smäll mot Aston Villa, innan dess har det sett riktigt bra ut för laget. Derby har Olsson, Waghorn borta, eventuellt spelar inte Bryson, Evans , Ledley , Mount.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen