fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG: Championchip ger bra spel även lördag!

Publicerad

on

Jag fortsätter titta på på Championchip inför lördagen och hittar ett riktigt bra spel när Brentford FC tar emot Middlesbrough på Griffin Park. Ett riktigt starkt hemmalag som man ska ha stor respekt för, men också ett toppat bortalag som kommer fulla av självförtroende inför denna svåra bortamatch. Jag tar på mig livrem och hängslen och spelar ett riktigt bra Asien spel.

Oddsspel
Lördag 24 november
Spelstopp 2018-11-24 kl 18:29
Odds Spelat 2018-11-23 kl 15:00

Match
Brentford FC – Middlesbrough
Spel
Middlesbrough 0,0 Asien Handicap ” pengarna tillbaka vid oavgjort ”
Insats
1000 kr = 4/10 Units 
Odds
2,050
Spelbolag
bet365.

Brentford hemma är ingen lek för något motstånd på hemmaplan, de som kommer till Griffin park får möta ett riktigt stark lag, statistiken ljuger inte i detta fall (S8 V5 O2 F1 +10 P17).. Hemmastatistiken är verkligen bra, precis som det ska vara i de större ligorna, Brentford placerar sig för tillfälligt på en femtonde plats i serien, det är enbart det dåliga bortaspelet som gör att de inte är högre upp, det är fortfarande noll i vinstkolumnen på bortaplan, vilket givetvis inte är ok. Nu är det dock hemmaplan som gäller och det mot ett riktigt bra motstånd i toppform. Det som slår mig när jag tittar på statistiken är att Brentford inte mött någon av topp sex  hemma ännu, därför känns det lite snedfördelat, när det gäller oddssättningen och att de ska vara favoriter. Brentford har en kanon anfallare i Neal Maupay med hela 12 mål än så länge detta på sjutton omgångar, han är inte bara en bra avslutare, utan även en bra spelare som hittar sina medspelare med målgivande passningar, en spelare att se upp för. Laget låg i topp under de fyra första omgångarna, de har dock sjunkit tillbaka och på de fem senaste matcherna har det bara blivit fyra förluster och enbart en vinst mot Millwall hemma (2-0).

Middlesbrough har börjat serien alldeles utmärkt, redan efter omgång två har laget placerat sig topp sex och inte släppt detta. Laget är i skrivande stund tvåa i serien – laget presterar ungefär lika bra resultat hemma som borta. Bortaspelet har bara gett en förlust på åtta spelade matcher, det som är lite smolk i bägaren, är de fyra kryss man har på bortaplan. Man har inte förlorat borta i ligan sedan 15 augusti och det var mot Norwich (1-0) som leder serien, två poäng just före Middlesbrough. Alltså är detta lag ett riktigt bra bortalag, senaste bortamötet var mot Stoke(0-0), ett Stoke som pressade Middlesbrough kraftigt under hela matchen och var det laget som låg närmast en seger. När man nu går in på Griffin park under lördagskvällen är Tony Pulis mannar varnad för ett starkt hemmalag, att man ska gå in och ställa ut skorna tror jag föga på och därför ser jag ett bra spelvärde i Middlesbrough.När det gäller målskyttet är det mer utspritt än i Brentford, Assombalonga är bästa målskytt i bortalaget med fem mål.

Spelanalys; Det är en riktigt svår bortamatch som Middlesbrough kommer få under lördagen, Brentford hemma är förknippad med stor respekt. Jag vill trots detta se ett spelvärde i att spela ett Asien spel där vi får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. det ska råda klasskillnader mellan lagen och även om man värderar hemmaplan starkt så måste Middlesbrough försöka ta med sig poängen hem. Det är dessa matcher som kommer vara avgörande när man gör bokslut efter serien.

Att tänka på; Brentford hemmastatistik denna säsong är fina 5-2-1 men Brentford har på de senaste åtta matcherna fyra förluster och endast en seger.
Efter lika många omgångar förra säsongen placerade sig Middlesbrough sjua i tabellen med 26 poäng. Motsvarande placering i år är tvåa med 31 poäng. Middlesbrough är ett lag för toppen denna säsong.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen