fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Äntligen slut på landskampsfotboll, har hittat bra spel inför helgen!

Publicerad

on

Nu är vi äntligen tillbaka igen från landslagstramset, förvisso gick det bra för det Svenska landslaget som då vann sin grupp. För övrigt är detta vanliga träningslandskamper som man försöker hajpa upp genom att göra de till tävlingsmatcher. Fotbollen som presenteras i de olika grupperna är oftast så usel att det ta bort all glädje med att titta på fotboll. Undertecknad ser uppåt 30 matcher i veckan, både live och i eftersändning, det blev skönt med ett uppehåll under dessa dagar. Nu får vi äntligen tillbaka vår riktiga fotboll igen, det bjuds på bra matcher redan under fredagen, men på lördag är det igång igen på riktigt. Jag siktar in mig på Championchip med början fredag, för att sen fortsätta med samma liga under lördagen.Tre singelspel spelas, här kommer första matchen.

Oddsspel
Fredag 23 november
Spelstopp 2018-11-23 kl 20:44
Odds Spelat 2018-11-22 kl 1830

Match
Ipswich Town – West Bromwich Albion
Spel
2:a
Insats
1000 kr = 4/10 Units 
Odds
1,95
Spelbolag
bet365.

Ipswich har inte sett något ljus i tunneln under starten av 2018, sen omgång fem har man inte lyft från nerflyttnings strecket en enda gång, man ligger allt jämt sist efter sjutton omgångar. Det ska poängteras att man har bara en vinst på sjutton ligamatcherna och bara orkat med åtta kryss på dessa matcher. Som vi alla vet är hemmaplan otroligt viktigt, i de stora ligorna ute i Europa, så också i engelska championchip. Inte ens här har Ipswich fått riktigt med luft under vingarna, på spelade åtta matcher har man, fortfarande inte vunnit hemma, det är här man måste ta sina poäng om man vill spela kvar i denna serie nästa säsong, raden hemma är (S8 V0 O6 F2 -4). Inte så dåligt facit kanske förutom att kolumnen med segrar är noll – detta håller givetvis inte. Det är även minus i målskillnad där man bara orkat med att göra sex mål på sin hemmaborg Portman Road Stadium. Hur ser det då ut med motståndet man mött innan fredagens match! Fem senaste matcherna har man endast mött ett topplag – Middlesbrough (0-2), annars är det lägre placerade lag. Det måste flikas in att senast som man tog tre poäng var sjätte oktober, Swansea borta (2-3)  vilket också är den enda tre trepoängaren än så länge.

W.B.A ska vara med och fajtas om de åtråvärda platserna till PL säsongen 19/20. Man har så bra lag att det ska kunna bli en direktplats, även om resan dit är lång. Det går lite knackigt dock, ena fina prestationen avbryts snabbt med en medioker insats i nästkommande match. Formen för tillfälligt är inte bra, på de fem senaste matcherna har man bara vunnit två, samt orkat med ett kryss. Det är bortaplanen som blivit deras stora akilleshäl, med bedrövliga resultat, bland annat med två 1-0 förluster mot Wigan och Hull, två lag man måste så alla dagar i veckan för att vara i toppen. Tittar man på bortafacit så här långt, så är det något man måste jobba med för att kunna vara med och ta de åtråvärda platserna som alla vill åt. Efter åtta spelade omgångar, ser det ut på följande vis (S8 V2 O3 F3 -1) detta är inget som skrämmer något lag, när man även visar minus målskillnad borta är det extra varning för bortamatch. Det är hemma W.B.A har dominerat och där har man också fina 13 plusmål. Innan uppehållet krossade man starka Leeds hemma med hela 4-1, alla fyra målen i andra halvlek. W.B.A har också en jätteförlust hemma bara för fyra omgångar sedan, då åkte man på ett tvärtom resultat 1-4 blev vinstsiffrorna till Derby. Ett lag som verkligen tar och ger bort poäng.

Spelanalys; Nu är det en ny match efter uppehållet, W.B.A möter ett desperat Ipswich som måste börja vinna, detta kommer gynna borta svaga W.B.A, som kommer att få chansen att kontra på bortalaget vid bolltapp. Har man koncentrationen i avsluten kommer det kunna bli en seger som ger mersmak inför kommande bortamatcher. Detta är en match som W.B.A måste vinna om de vill vara med i toppstriden.
Hemmaplan gynnar som oftast lagen i dessa serier, men i detta fallet ser jag det istället som ett bekymmer för Ipswich då man fortfarande inte lyckats vinna hemma. Det ska inte kunna ske denna fredag heller.

Att tänka på; Ipswich Town har inte vunnit på 5 matcher, efter lika många omgångar förra säsongen placerade sig Ipswich Town som 6:a i tabellen med 28 poäng. Motsvarande placering i år är en 24:e plats med endast 11 poäng. Gwion Edwards leder med sina 4 mål den interna skytteligan i Ipswich Town. W.B.A gjorde en kanon match mot Leeds senast, innan landslagsuppehållet och formen verkar då åter, nu är man ett svagt bortalag, men denna match tar man av bara farten. Ja om det inte blir ännu en varannan match, men det ska det inte bli denna fredagskväll.
W.B.A Dwight Gayle har gjort 9 mål och är med det bäst i laget. W.B.A har just nu (torsdag kväll) Barnes , Brunt , Bartley ej tillgängliga för spel. I Ipswich har det än så länge inte kommit någon frånfall under torsdagen. Oddset är på torsdagskvällen nästan dubbla pengarna, denna spelas med stora förhoppningar om fina pengar inför helgens alla matcher.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen