fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG Sverige – Ryssland; Sverige för stora favoriter!

Publicerad

on

Sverige tar emot Ryssland hemma på Friends arena, där man enligt spelbolagen är stora favoriter. Jag tycker man överskattar Sverige efter en medioker insats nere i Turkiet. Förvisso blev det seger men det var absolut inte rättvis. Spelet finns efter analysen.

Alla spel läggs på bet365. 

Match: Sverige – Ryssland / spelstopp 20,44

SpelanalysNere i Turkiet gjorde Robin Olsen en fantastisk insats mellan stolparna, utan Robin är det tveksamt om det blivit tre poäng i denna match. Granqvist fick spela hjälte med ett straffmål och var återigen tillbaka i målprotokollet. Det måste bli dags att byta ut ”granen” han håller absolut inte i landslagsspel och jag tycker det syns tydligare och tydligare för varje match. Att han får fortsätta dra på sig landslagströjan är ett tecken på dålig ledning från förbundets anställda. Det lär inte dröja länge innan någon annan än undertecknad kommer upptäcka detta. Det kommer givetvis då vara för sent och vi kommer ha förlorat matchen, kanske redan under tisdag mot ett rätt mediokert Ryssland. Det är givetvis fler som inte håller landslagsklass och inte borde vara med, några av dem är Sebastian Larsson och Marcus Berg, det är med förvåning jag ser att dessa är med match efter match. Detta är ett dåligt tecken på att svensk fotboll står stilla, eller att vi har förbundskapten som har både livrem och hängslen som inte prövar nya unga spelare när man har möjlighet. Att inte pröva nytt i dessa meningslösa matcher är inte bara pinsamt, det är absolut underkänt. Sverige spelar inte någon glänsande fotboll, men om man tittar på statistiken så är den klart godkänd hemma. Sverige har spelat sex matcher hemma 2018 av dessa är det  bara en förluster , men också tre kryss. Motståndet har inte varit av högre kvalité. Målskillnaden spelar verkligen hur vårt landslag spelar idag med Janne vid rodret ( 4-3 ). Nu krävs det ”bara” en seger mot Ryssland för att vinna gruppen, något som inte alls ska vara omöjligt hemma på Friends – kan man tycka. Enda orosmomentet för Janne förutom de tre ovan är Lindelöf som har varit hängig de senaste dagarna.

Ryssland kommer med lite skador i truppen, vilket givetvis kommer påverka laget. Stanislav Cherchesov har både VM-succén Cheryshev och Mário Fernandes på skadelistan, och insatsen senast mot Tyskland (0–3) var långt ifrån övertygande, men det är ett Tyskland som åter är på gång och vända en dålig trend. Det var inte heller övertygande i hemmamötet mot Blågult som slutade mållöst. Ryssland är inget bra lag och de kan mycket väl vara på krogen under måndagskvällen för att sen inte bry sig om matchen, men jag tror de vill vinna gruppen och ser Sverige som en mumsbit för att lyckas med detta.

Sverige är stora favoriter hemma på Friends vilket jag absolut inte kan förstå, om Lindelöv inte spelar kommer Granqvist som spelat i superettan under hösten och varit en rundningsmärke där ( se matchen mot Öster ) bli fullständigt nersprungen. Det är bara Robin som kan rädda Sverige från en förnedrad förlust hemma på Friends. Jag ser ett mycket bra spelvärde i att Ryssland kommer ta minst en poäng, ja förmodligen alla tre om Viktor inte spelar.

  • Speltips 1: X2 
  • Odds:1,85
  • Spelstopp:20,44

 

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen