fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Två bra Asien spel, med Nordiska inslag!

Publicerad

on

Äntligen fredag igen och då ser vi vanligtvis framemot en härlig spelhelg med massor av intressanta matcher. Tyvärr, är det då landskampshelg. I normala fall så undviker jag att spela på träningslandskamper, oavsett om man döper om dem till något annat än träningslandskamper för att de ska få mer värde. I detta fallet kallas de Nations League,de är fortfarande helt ointressanta då det egentligen är träningslandskamper för oss som följer fotbollen dagligen. För att inte spilla bort hela helgen utan spel, har jag hittat två Nordiska inslag som spelas till bra Asien med livrem och hängslen. Går spelen in så blir det bra, kryssar de får vi pengarna tillbaka.

Alla spel läggs på bet365. denna fredag. 

Match 1: Wales – Danmark:

  • Speltips: Asien 0,0 Danmark 2:a
  • Odds:1,800 
  • Spelstopp:20,44

Spelanalys: Drakarna från Wales har besegrat Irland både hemma och borta i Nations League. Bortamatchen mot lördagens motståndare slutade dock med förlust där Christian Eriksen på egen hand sköt hem 2-0 till danskarna. Danmark imponerade i Ryssland i somras och skandinaverna har goda chanser att ta sig upp till A-divisionen i Nations League. Men då krävs det minst en poäng på Cardiff Stadium den här lördagen. Åge Hareides manskap ska anses som favoriter i den här drabbningen men med Gareth Bale i spjutspetsen är Wales knappast ofarliga. Tror att danska dynamiken kan bli tung för ett egentligen mediokert Walesiskt lag. Danmark ska kunna roffa åt sig alla tre poängen, det blir minst en poäng och då får vi pengarna tillbaka på spelet. Bra odds vid vinst.

Match 2: Slovenien – Norge:

  • Speltips: Asien 0,0 Norge 2:a
  • Odds:1,525
  • Spelstopp:20,44

Spelanalys: Vårt andra grannlandet Norge har firat stora triumfer under Lars Lagerbäck. Faktum är att de har vunnit sju av de åtta senaste landskamperna. Hemmamötet mot Slovenien vann Norge med uddamålet där St Etienne-mittfältaren Ole Selnæs gjorde matchens enda mål. Slovenerna är av en helt annan kaliber och hemmalaget återfinns på blott en poäng efter fyra omgångar, till skillnad från gästerna som har skrapat ihop nio poäng i Nations League. Josip Iličić är en av väldigt få spetsspelare i hemmalaget, inte minst med tanke på att Jan Oblak inte finns med i truppen (avstängd.) Fördel Lagerbäck och hans mannar, ett lågt odds men även här garderar jag upp mig och med en högre insats blir det bra spel vid vinst. Vid ett oavgjort resultat pengarna tillbaka.

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen