fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Syrianska – Värnamo; Detta tar väl Värnamo enkelt !

Publicerad

on

Ett mycket magert utbud då det är meningslösa Europa League som inte ger oss speciellt mycket i matchväg. Nu ikväll börjar kvalet till superettan och jag har hittat ett toppenspel som måste synas.

Alla spel läggs på bet365. denna fredag. 

Match Syrianska – Värnamo; spelstopp 18,59

Syrianska stod för en mycket stark säsong i division 1 norra. Resultatraden 18-5-7 bäddade för en andraplats i tabellen med fem poäng ner till Carlstad och nio poäng upp till seriesegrarna Västerås. Nu är det kval som gäller för Syrianska som siktar på att säkra en plats i Superettan nästa säsong.
Syrianska har under säsongens gång visat en påtaglig hemmastyrka. I bagaget har man nio raka hemmamatcher utan förlust, rent generellt lyder resultatraden 8-4-3 efter 15 spelade hemmamatcher. Mål har man lyckats göra i 13 av 15 spelade hemmamatcher, med ett målsnitt på 2,00 mål/match. Det är starka papper.
Det är ett revanschsuget Syrianska som kommer till den här matchen. Båda lagen gjorde upp i Superettan förra säsongen och för Syrianskas del blev bägge mötena fiaskoartade: hemmamötet förlorades med hela 5-1 samtidigt som bortamötet resulterade i en blytung 6-1-överkörning. Nu är det givetvis helt andra förutsättningar som råder, med ett Syrianska som fått ordning på sin spelartrupp och sitt spel samtidigt som Värnamo inte alls kommit upp i standard.

Värnamo som nu tvingas kvala för att behålla sin plats i Superettan inför nästa säsong är absolut inte så dåliga som resultatet visar. Under flera omgångar var man nere på jumboplatsen och det var inte många som trodde på att laget skulle hålla sig kvar den här säsongen, speciellt inte med tanke på lagets spelmässiga prestationer.
Spelet på resande fot har inte varit övertygat. Blott fyra vinster har plockats på 15 spelade bortamatcher, förluster mot bottenlaget Landskrona och Gefle sticker ut. Mål har man dessutom mäktat med i blott 53% av bortamatcherna. Framåt snittar man 0,93 mål/match och det lämnar en hel del att önska. Ur ett defensivt perspektiv har man släppt in mål i hela 80% av matcherna, en siffra som talar sitt tydliga språk. Men satsningen i somras med åtta nya spelare kommer visa sig vara guld värt i dessa två matcher.
Värdanalys;
Alla ser Syrianska som favoriter i denna match jag ser tvärtom, med de oddsen Värnamo får, spelar jag dem alla dagar i veckan. När dessutom Syrianska fick två röda kort i sista matchen på ordinarie startspelare så kommer detta märkas direkt i denna match. Två spela på denna match som jag tycker känns mycket bra, det är trots allt klasskillnader mellan dessa två serier.

Spelförslag; Syrianska – Värnamo

  • Spel 1: Värnamo Asien -1,0 seger
  • Odds: 3,100 gånger pengarna.
  • Spel 2: Värnamo 2:a
  • Odds: 2,00 gånger pengarna
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen