fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELFÖRSLAG; Två bra lördagsspel sätts som singel och dubbel!

Publicerad

on

Fredagens spel var inte bra , Metz vann förvisso till maxinsats men både Levante och Fiorentina floppade rejält, Mest missnöjd måste jag vara med Fiorentina som släppte in kvitteringen i 89:e minuten mot ett av seriens sämsta lag.

Då det varit så tråkiga utdelningar på stryktipset i ett par omgångar, så sätter jag stopp ett par veckor för detta spel, jag kommer återkomma med större system längre fram. Det får idag bli full fokus på att sätta in två fina singlar och en dubbel.

Lördagen har som vanligt ett enormt utbud och det är lätt att bli hemmablind och fastna för vissa lag i det enorma utbud som ges. Jag ser dock möjligheterna istället och tror på en fin slant under lördagen.

Alla spel läggs på bet365. denna fredag. 

Match 1; Huddersfield – West Ham 2:a Odds 2,30 / Spelstopp 15,55.

David Wagners Huddersfield ser ut som seriens blekaste lag tillsammans med nykomlingarna Cardiff och Fulham. The Terriers tog tre blytunga poäng i måndagens jumbomöte mot Fulham, där Fosu-Mensah självmål var matchens enda. Faktum är att det var Huddersfields första triumf och även första mål hemma på The John Smith’s Stadium den här säsongen. Gästande West Ham har ett betydligt större kunnande i truppen, där spelare som bland annat Marko Arnautovic, Chicharito och Felipe Anderson sticker ut. Trion låg bakom alla målen i 4-2 segern mot Burnley förra helgen. Trots att Pellegrini har en välfylld skadelista är The Hammers befogade favoriter i West Yorkshire.
Om någon hade sagt till mig att du dubblar pengarna på West Ham mot Huddersfield borta när serien börjat, då hade jag tagit det alla dagar i veckan. Nu har det gått så där för West Ham och jag trodde ett tag att de kommer vara med i yttersta botten av serien. Efter 11 omgångar har de lyft sig lite – men West Ham har en medioker start på säsongen och placerar sig på 13:e plats. Trots detta och med skador så kommer West Ham att vinna detta, med detta odds i ryggen kan jag inte låta bli att inte satsa hårt. Bet365 ger mig 2,30 gånger pengarna och jag gör som igår på Metz, jag går all in med min insats.

Match 2; Middlesbrough – Wigan 1:a Odds 1,64 / Spelstopp 15,59

På samma poäng som Derby återfinns Middlesbrough. The Boro är ett riktigt försvarsskickligt lag som styrs av Tony Pulis. De rödvita har endast släppt in åtta mål efter 16 omgångar, vilket är klart minst i serien. Offensiven är även rätt vass med Stewart Downing och Britt Assombalonga, det har dock varit skralt med målen framåt den sista tiden på hemmaplan. Nykomlingen Wigan har börjat dala i tabellen efter en rätt dyster formkurva, fylld av fem förluster sett till de sju senaste matcherna. Mycket lite talar för att Wigan kan bryta den bleka trenden på Riverside Stadium. Wigan har hittills torskat sju av åtta bortamatcher i ligaspelet.
Om jag tycker West Ham ska vinna borta och satsar hårt på denna match, så ska Middlesbrough vinna denna match om man vill hänga med i toppen. Nu har man på sistone kryssat tre matcher hemma och förlorat en, vilket ger oss ett litet ( ? ) för formen. Dock studsade de tillbaka i cupen då man slog Crystal Palace hemma ( 1-0 ), detta räcker för att göra mig säker på att det kommer bli tre nya poäng på hemmaplan. Kan de fortsätta sin fina defensiv och bara fokusera när målchanserna kommer ska detta spel vara klockrent.

Spelförslag; Dubbel

  • Spel: Dubbel på ovanstående matcher.
  • Odds: 3,79 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Managed By Sportpanelen