fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Fredagskvällen bjuder på tre rysare som synas!

Publicerad

on

Torsdagen gav mycket fin utdelning, tre singelspel och en trippel satt klockrent. Oddset på trippeln var hela 4,71, vilket absolut är godkänt. Två bortamatcher och en hemma match ska ge oss en kanon start på helgen. Allting spelas som alltid som singlar, sen toppar vi med en trippel.
Vi börjar i Italien och avslutar i Frankrike.

 Alla spel läggs på bet365. denna fredag. 

Frosinone – Fiorentina, 2:a / Odds 1,70 spelstopp 20,29

Frosinone tillhör kategorin, ett av de sämre lagen i Serie A och det är även vad tabellen bekräftar. Laget har endast lyckats vinna en match på elva omgångar i seriespelet och har i sin tur endast ett lag under sig i tabellen, Det råder samtidigt inga som helst tvivel om att Frosinone, inför säsongen 18/19, är störst favoriter, tillsammans med Chievo, att åka ur Serie A.
Förvisso så har Frosinone nu radat upp tre raka matcher utan att noteras för en förlust, men det är samtidigt relevant att lyfta fram deras något generösa spelschema under den här perioden, Parma, SPAL och Empoli. Det är trots allt lag från ned nedre delen av tabellhalvan, och det råder därför inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på fredagskvällen.
Fiorentina har ännu inte vunnit en fight på resande fot. Två oavgjorda resultat samt tre förluster är ett faktum efter fem spelade matcher, men det är viktigt att titta närmre på vilka lag Fiorentina faktiskt ställts mot, Napoli, Sampdoria, Inter, Lazio och Torino.
Överlag tycker jag att Fiorentina stått för en bra säsong, de är fortsatt obesegrade på hemmaplan. En 8:e plats i tabellen är heller inte något uselt facit, man kan dessutom kliva upp på en 6:e plats vid seger över Frosinone. Det är dessa matcher man måste vinna om man ska vara med och slåss om de åtråvärda Europa platserna. Jag kan inte se att Fiorentina inte ska vinna denna match och till det oddset är det bara att tacka och ta emot.

Levante – Real Sociedad , spel Levante Asien 0,0 1:a / Odds 1,920 spelstopp 20,59.

Levante har, i omgång efter omgång underskattats något enormt av spelbolagen, detta trots att de infinner sig på en sjätteplats i tabellen, en plats de delar med självaste Real Madrid.
Det råder därför inga som helst tvivel om att Levante fått en riktigt fin start på säsongen 18/19. Levante har noterats för 13 poäng på de 5 senaste matcherna i ligaspelet – de har vunnit fyra matcher och noterats för ett oavgjort resultat.
De tillhör därför kategorin, ett av de formstarkaste lagen i La Liga och räknar vi de fem senaste omgångarna, då är de formstarkast. Därför anser jag att Levante har väldigt goda chanser till att besegra Real Sociedad.
Real Sociedad hittas först på en 13:e plats i tabellen, 3 segrar efter 11 spelade matcher är ett faktum för den baskiska klubben. Inte direkt den bästa starten, men det hade man inte räknat med heller, Real Sociedad upplevde redan i fjol stora problem, och slutade i sin tur först på en 11:e plats i tabellen.
Vi ska samtidigt lyfta fram det faktum att Real Sociedad noterats för noll mål, i tre raka matcher. Alltså 270 minuter utan mål, inte direkt optimalt när man nu reser till Valencia för spel mot ligans formstarkaste lag.
Jag väljer därför att ta parti för Levante i det här mötet, samtidigt som Sociedad faktiskt gått segrande ur tre bortamatcher i år, så kommer jag att försäkra oss genom att syna ettan på Asien 0,0 vilket säkrar upp kapitalet lite, lite livrem och hängslen ska på! Att vi får fina 1,910 på ett Asien spel med ett hemmalag i form, är bara att klippa rakt av.

Chateauroux – Metz 2;a / Odds 2,00 spelstopp 19,59.

Avslutar i Frankrike med match i andra ligan, jag började titta på detta spelet redan under gårdagen (torsdag) och kan inte förstå oddssättningen. Jag har letat fallgropar, jag har gått igenom matchen så många gånger, att det snurrar i huvudet, men kan inte hitta orsaken till att Metz ger mig dubbla pengarna vid seger!
Chateauroux har förvisso bara en förlust hemma på de sex senaste matcherna, men då har man bara mött ett lag som är bättre placerad än sig själva – inget lag man mött är topp åtta av dessa. Man placerar sig själva på en tolfteplats efter 15 omgångar med 10-16 i målskillnad. Inte många insläppta mål, vilket betyder på ett defensivt jobbande lag. Hemma har man dragit ihop åtta poäng, men på de två senaste hemmamatcherna har man släppt in fem mål och nu möter man helt annat motstånd än tidigare.
Metz har svikit sin publik de två senaste matcherna, förra omgången förlorade man hemma mot Auxerre med 0-1 och matchen innan i franska cupen (Amiens 1-2). Metz leder andra ligan med 28 inspelade poäng och mycket fina 24-10 i målskillnad. Givetvis ligger man i topp även på bortaplan, där Metz har 11-6 i målskillnad och 16 inspelade poäng, Metz har bara förlorat en match borta sen 10/7. Även om de förlorat två matcher i rad och de har bortaplan, ska de vara större favoriter än vad som ges i odds, jag vill absolut tro att Metz kommer tillbaka i vinnarcirkeln efter kvällens drabbning. Spelbolagen ska ha fantastisk koll, de vill inte förlora pengar ,men just i denna match tror jag de tappat greppet.Jag kommer maxa min insats på rak tvåa, till dubbla pengar

Spelförslag; Trippel

  • Spel: Trippel på ovanstående matcher.
  • Odds: 6,42 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen