fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Kan Europa spel ge oss bra pengar under torsdagskvällen!

Publicerad

on

Vi har avverkat två dagar med fantastisk fotboll från CL, nu går torsdagen in i Europa spel igen, jag tror mig har hittar fyra bra singlar som ska testas till relativt bra odds. 

Alla spelförslagen innan analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match 1; Lazio – Marseille, 1:a / Odds 1,66 spelstopp 18,59

Marseille har upplevt stora problem på resande fot i inledningen på 18/19. De kommer närmst från en 3-0-förlust mot Montpellier i ligaspelet, och fick endast med sig ett oavgjort resultat mot Apollon Limassol i den andra omgången av EL-spelet. Vi kan dessutom konstatera att Lazio närmst besegrade Marseille på bortaplan med 3-1, de kommer samtidigt närmst från en 4-1-seger över SPAL i ligaspelet. Det har bevisligen lossnat för Lazios offensiv, och hemma ska de ta tre poäng.

Krasnodar – Standard Liège, 1:a / Odds 1,61 spelstopp 18,59.

Att resa till Krasnodar, och i sin tur återvända hem med poäng, tillhör onekligen en av de tuffare uppgifterna i Grupp J. Sevilla har fått erfara detta, då de förlorade mot Krasnodar med 2-1, jag har därför svårt att se att Standard Liege ska lyckas med bedriften. Förvisso besegrade Standard Liege Krasnodar på hemmaplan, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att hemmaplansfördelen väger oerhört tungt här, känns trots detta som den farligaste av mina matcher denna kväll.

Rosenborg – Salzburg, Asien -1 2;a / Odds 1,81 spelstopp 20,59.

Rosenborg agerar, som förväntat slagpåse i Grupp B. Tre raka förluster är ett faktum, samtidigt som man släppt in sju mål, därför tror jag gruppettan Salzburg (9 poäng) visar sig vara steget större på torsdag. De besegrade som bekant Rosenborg med 3-0 på hemmaplan, och säkrar vid seger på torsdag en plats i slutspelet. Ett riktigt bra Asien spel, Salzburg -1 och tvåa.

Spelförslag; Trippel

  • Spel: Trippel på ovanstående matcher.
  • Odds: 4,71 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen