fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Atletico Madrid – Borussia Dortmund; Viktig match i Spanien, ska Atletico Madrid få revansch!

Publicerad

on

Vilken match som väntar i Spanien under tisdags kvällen – Atletico Madrid tar emot formstarka Borussia Dortmund. Detta kommer inte bli en tråkig tillställning. Att välja bort denna match mot en annan match går knappast. Det får bli tre olika redskap för att kunna se de bästa matcherna denna kväll.

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match; Atletico Madrid – Borussia Dortmund spelstopp 20,59.

Atletico Madrid föll som bekant med hela 4-0 i Dortmund, och ser dessutom omotiverade ut i ligaspelet, närmst kommer de alltså från ett oavgjort resultat mot Leganes.
Poängtappet mot Leganes var Atletico Madrids tredje poängtapp på de fyra senaste matcherna, och det råder inga som helst tvivel om att Simeone inte lyckats motivera spelarna tillräckligt mycket. Glöden från tidigare år saknas, vilket givetvis är ett stort minus med tanke på att den egenskapen varit en grundpelare, i deras framgång under den senaste perioden.
Vi ska samtidigt inte heller dra allt för stora slutsatser riktigt ännu, förvisso säger 4-0-förlusten mot Dortmund något, men samtidigt, alla lag i världen kollapsar någon gång då och då. Atletico gör detta dessutom väldigt sällan, och vi är även övertygade om att det kommer dröja ett bra tag innan vi får bevittna en ny Atletico-kollaps.
Nu måste Atletico ta sig i kragen på tisdag, 4-0-förlusten lär de ha lagt bakom sig och här på hemmaplan bör de ha en god chans till att revanschera sig. Atletico saknar inte direkt erfarenhet från dessa sammanhang, de lär ha lärt sig läxan och därför tror vi de kan hanterar Dortmund bättre i denna match.

Borussia Dortmund har som bekant fått en fantastisk start på säsongen 18/19. De toppar Bundesliga, fyra poäng före Bayern Munchen, samtidigt som de gått segrande ur samtliga Champions League-matcher. Dock är det trots allt så att de har det allra största testet framför sig på tisdagen. För att vinna på Wanda Metropolitano är som bekant aldrig enkelt.
Räknar vi med samtliga resultat från La Liga samt Europa-spelet, så kan vi alltså konstatera att Atletico Madrid bara noterats för 2 nederlag, på de 35 senaste matcherna på hemmaplan. En av de förlusterna kom dessutom vid ett skede när Atletico inte hade något att spela för i ligaspelet.
Dortmund är samtidigt väldigt nöjda så länge det står 0-0 i den här matchen. Därför förväntar vi oss inte att se ett lika intensivt Dortmund på tisdag, utan högst troligt fokuserar de mer på defensiven. Ett oavgjort resultat innebär trots allt att tyskarna fortsatt har en förstaplats i sina egna händer inför de avslutande omgångarna.

Värdeanalys;
Undertecknad har en förkärlek till bägge dessa lag, men framförallt Dortmund. Att nu tro att det kommer bli ett defensivt Dortmund gör lite ont i själen, frågan är kan de verkligen spela defensivt!
Det kommer bildas rejäla ytor när Atletico Madrid kommer pressa på och detta kommer den tyska maskinen utnyttja. Dortmund är nöjda med ett kryss och det tror jag de kan få med sig hem.

Spelförslag; 

  • Spel: X2.
  • Odds: 2,0 gånger pengarna.
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen