Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAG Inter – Barcelona; Två bra spel som ska synas!

Returmöte i CL, jag tar stark ställning för ett av lagen.

Då var det äntligen dags för toppfotboll under ett par dagar, hösten har satt sina spår i Norden och det kommer snart en snölavin över kalla Sverige, då har vi de fantastiska matcherna i CL och EL att se framemot.

Det är  alltså dags för den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet. Inter tar emot Barcelona i en intressant tillställning som mycket väl kan fälla avgörandet i kampen om förstaplatsen i gruppen. Barcelona toppar gruppen med nio inspelade poäng, samtidigt som Inter parkerar på andraplatsen med sex poäng på kontot.

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match; Inter – Barcelona / spelstopp 20,55

Inter är ett lag med den största styrkan i hemmaspelet. Ett fullsatt Giuseppe Meazza är att vänta och då kan det bli åka av, att Inter kommer till den här matchen med en offensiv approach ser jag som en självklarhet. En seger här skulle kunna säkra avancemanget och det vore givetvis fördelaktigt. Flera stjärnor som vilade senast kommer att återfinnas i startelvan, däribland Asamoah och målsprutan Icardi. Dessutom är Nainggolan fit for fight, här pratar vi om en slitvarg kommer göra göra jobbet på det centrala mittfältet. Inter kommer att äga betydligt mer boll än i bortamötet, vilket kommer att ge Barcelona lite problem i det defensiva arbetet som inte är deras starka sida just nu.

Barcelona kommer till matchen med en 3-2-seger mot Rayo Vallecano i bagaget, men segern satt långt inne. Trots ett 2-1-underläge i den 85:e minuten kunde katalanerna vända matchen efter två sena mål, men jag väljer att vara lite kritisk till detta Barcelona, inte för att de inte spelar bra för det gör de, nä för att den defensiva biten hackar i många matcher. Det känns tydligt att att Valverde saknar en konkret spelidé. Mittfältet är långt ifrån balanserat samtidigt som defensiven fortsätter att underprestera i stor utsträckning. Det är svårt att argumentera emot gästernas favoritskap i den här matchen, men samtidigt vore det extremt naivt att förvänta sig någon enkel bortaseger med tanke på rådande förutsättningar. Intressant är att Messi återfinns i truppen inför matchen, dock lär det inte bli någon speltid eller!

Värdeanalys;
När lagen möttes på Camp Nou plockade Barcelona en planenlig 2-0-seger, spelmässigt var man det klart bättre laget och klasskillnaden var minst sagt påtaglig. Nu är det dock helt andra förutsättningar som råder. Inter har onekligen prickat storformen och man kommer till den här matchen med ett gott självförtroende. Nio vinster har inkasserats på de 10 senaste matcherna och man kommer senast från en 5-0-seger mot Genoa i ligaspelet, en ruskigt imponerande seger med tanke på att skyttekungen Mauro Icardi vilade. Nu är det dags för ett nytt möte med Barcelona, på hemmaplan den här gången, och jag förväntar mig ett hungrigt och revanschsuget Inter som kommer till matchen med en helt annan approach. Nainggolan är åter från skada och ska vi tro mister Spalletti så är belgaren redo att starta under tisdagskvällen. Viktigt. Jag håller trots detta ett fantastiskt Barcelona som lite av favorit i denna match. Jag hittat två bra spel som båda ska synas.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Barcelona.
  • Odds: 2,10 gånger pengarna.
  • Spel 2: Goal Line över 2,5 mål
  • Odds: 1,775
  • Spelbolag: bet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *