fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Dalkurd – Djurgården; Kan DIF tända till!

Publicerad

on

Jag avslutar dagens rekar med att spela på en match som bara ett lag har något att spela om, Dalkurd måste ta tre poäng ikväll, det betyder också att de måste framåt för att lyckas med detta. Hur motiverade är Djurgården att åka till Gävle för att spela inför tomma läktare i höstrusket!

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match; Dalkurd – Djurgården spelstopp 18,49.

Dalkurd har fortsatt mycket kvar att spela för, när det nu bara återstår två möten innan Allsvenskan 2018 är över. I nuläget talar det mesta för att Dalkurd får kvala sig kvar i Sveriges högstaliga, då de placerar sig ett poäng ovanför Brommapojkarna i tabellen. Dalkurd lever dock farligt, i och med att BP ställs mot Trelleborg på Grimsta IP i den sista omgången.
Samtidigt som Dalkurd och Djurgården gör upp på måndagskvällen, så gör alltså även Elfsborg och BP det. Därför har vi en mycket spännande bottenstrid att följa under måndagen, och vi utgår ifrån att vi får bevittna ett oerhört taggad Dalkurd, allting står på spel – och en seger innebär högst troligt en säkrad kvalplats!
Hur ser då Dalkurds chanser ut i mötet mot Djurgården? Vi är inne på att de, trots allt är goda, faktum är att Dalkurd noterats för fyra poäng i de tre senaste omgångarna i Allsvenskan, och det är en minst sagt positiv trend, med tanke på hur det sett ut tidigare.
Dalkurd har en möjlighet att vinna här, de kommer bevisligen in i måndagens möte stärkta, och i sin tur, i hopp om att kunna ta ett steg närmre ett säkrat kontrakt i Allsvenskan. Djurgården? De har absolut ingenting kvar att spela för, eller!

Djurgården infinner sig i ingenmansland, mer exakt på en åttonde plats i tabellen. Stockholmsklubben kan som sämst bli just åtta i Allsvenskan 2018, och som bäst kan de bli tabell sexa, och därför tror vi motivationen möjligtvis inte är på topp i borta lägret, inför måndagens möte.
Djurgården är helt klart det bättre laget av dessa två, men på den ena sidan har vi alltså ett Dalkurd, som vill skriva historia, och i sin tur hålla sig kvar i Allsvenskan, det finns dessutom en revanschlusta i hemmalägret, det är ett lag som består av spelare som vill motbevisa alla som var inne på att deras session i Allsvenskan skulle bli kortvarig. Och på den andra sidan har vi ett trött Djurgården, som alltså bara vunnit en match på de sex senaste omgångarna.
Förvisso noterades Djurgården för en seger, just i den senaste omgången, men det var samtidigt mot ett ännu tröttare Göteborg!

Värdeanalys;
Dalkurd har allt att spela för – Djurgården ingenting, motivationsproblem! Nä varför skulle det vara det egentligen? Om man är proffs vill man vinna alla matcher, man vill dessutom inte vara det laget som avslutar en bortamatch med förlust mot Dalkurd, inför den fåtaliga publik som kommer se denna match. Jag tror att Djurgården kan mobilisera styrka att ta tre poäng, även om de kommer få jobba för det. Givetvis måste jag spela ett Asien spel som ger fin utdelning vid seger. Ett odds som inte går att missa. Jag går emot alla som tror att Dalkurd har mer att spela för.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Djurgården Asien – 0,5.
  • Odds: 2,050 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen