fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Elfsborg – Brommapojkarna; Detta bör Elfsborg vinna enkelt!

Publicerad

on

Dagens andra rek, vänder sig till Borås arena och en match med två för tillfälligt riktig dåliga lag. Två lag med helt olika förutsättningar, där Elfsborg måste räknas som det största fiaskot i årets allsvenska.
Nu möter man ett mediokert BP, och så länge BP ställer över sina bästa spelare för att de inte har svenska namn, så tar vi direkt ställning för hemmalaget.

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match; Elfsborg – Brommapojkarna spelstopp 18,59.

Elfsborg har stått för en svag säsong och ser ut att hamna på en svag placering. Elfsborg har chans att hamna på 9:e plats som bäst och 13:e som sämst. En notering som hur som helst kommer se oroligt svag ut och man får sikta in sig på att få det att stämma till nästa säsong. Elfsborg har på pappret en väldigt bra trupp, som skulle kunna vara med och utmana topp placeringarna. Men laget har inte alls fått det att stämma och det har varit en del snack inom klubben under säsongen som uppenbarligen har stört prestationen lite. Elfsborg avslutar säsongen med Brommapojkarna och Malmö, kommande match blir den sista inför hemmasupportrarna på Borås Arena den här säsongen. Det hade varit skönt för boråsarna att få njuta av en seger innan man går till uppehåll inför nästa säsong.
Kvalitén i Elfsborg är betydligt högre än i bortalaget. Elfsborg vann det första mötet den här säsongen, då slutade matchen 0-2 borta på Grimsta. Elfsborg har allt som oftast haft det ganska lätt mot Brommapojkarna och lär ha det denna gången också. Räknar med en matchbild där Elfsborg styr och ställer och BP ställer om. Hemmaplanen är en fördel, Elfsborgsspelarna lär vilja visa sin bästa sida en sista gång den här säsongen. Elfsborg har inte förlorat på tre matcher och är väl i någon slags bra form trots allt.

Brommapojkarna är ett av de lagen som mer eller mindre åker upp och ner säsong efter säsong. Den minsta Stockholmsklubben av de allra största är på väg att antingen åka ut eller kvala för att stanna kvar i Allsvenskan. Precis som Elfsborg har säsongen varit lite kaosartad, med styrelsehändelser och snack om vem som skall leda laget. Den nuvarande coachen Roberth Björknesjö har ingen jätte glamorös trupp att jobba med, det är lite därför man är på väg att kanske åka ur Allsvenskan, eller i bästa fall försöka kvala sig kvar. Man är inte den enda klubben i huvudstaden och inte heller den som lockar till sig alla spelare. Något man skall ha med sig är att klubben har en fantastisk ungdomsakademi och har producerat mycket talang genom åren.

Värdeanalys;
Elfsborg på Borås Arena blir återigen en match som man behöver ta poäng i, men Elfsborg borta kan bli en jobbig match. En seger i någon av de två sista matcherna kan vara otroligt betydelsefullt, man slåss med Dalkurd som inte förväntas ta många poäng av de 6 återstående poängen. Det hade varit väldigt viktigt för Brommapojkarna att ta nån poäng här eller hemma mot Trelleborg i sista omgången. Men Elfsborg borta i omgång 29 blir tufft och jag tror man får ställa in siktet på att ta tre poäng mot Trelleborg istället. Brommapojkarna har stora chanser på att klara kval, men då är det poäng som krävs i någon av matcherna, samtidigt som Dalkurd tappar. Elfsborg blir numret för stora här och tar 3 poäng. Bra odds och enkla pengar på denna match!

Spelförslag; 

  • Spel: 1:a Elfsborg
  • Odds: 1,66 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen