fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Huddersfield – Fullham; Asien spel blir vinnare!

Publicerad

on

Gårdagens spel ville sig inte riktigt,ett av tre gick in.
Facit från November är fortfarande bra –  
( S13 V10 F3).  Ikväll ska jag se till att vi fortsätter på denna väg. Blandar PL med allsvenska matcher, endast singelspel ikväll.

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

Match; Huddersfield – Fullham spelstopp 20,44

Huddersfield har, efter tio spelade matcher i Premier League, vunnit noll möten, spelat oavgjort i tre och samtidigt förlorat hela sju matcher! Det är alltså deras siffror så här långt in på säsongen, och givetvis talar det mesta nu för att de spelar i Championship nästa säsong.
Bevisligen räcker Huddersfield inte till, och det är främst offensiven som varit det stora problemet. Men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att måndagens möte, är ett gyllene läge för Huddersfield till att bryta sin måltorka, som i nuläget landar på 204 minuter. Spelarmässigt är nog ändå Huddersfield tillsammans med Cardiff de lag med sämst spelartrupper i hela Premier League. Framförallt på målvaktssidan har Huddersfield problem där Jonas Lössl och Ben Hamer inte är tillräckligt bra för den här nivån och kan inte vinna matcher åt sitt lag. Den största kvaliteten finns annars i mittbacken Mathias Jörgensen och mittfältaren Aaron Mooy, Jörgensen är en bra backklippa och genom Mooy går nästan allt offensivt. De offensiva spelarna måste dock steppa upp. Hittills har de fyra målen Huddersfield mäktat med kommit från tre mittbackar och en defensiv mittfältare.

Fulham hittar vi på en 19:e plats i tabellen, med fem poäng på kontot,
faktum är att Fulham radat upp fyra raka förluster inför måndagens möte, utöver det så har de alltså bara noterats för ett poäng på de sex senaste omgångarna i Premier League. Fulham är seriens sämsta defensiv såhär långt och detta med ganska god marginal, det ät endast Burnley med sina 25 insläppta mål som kommer i närheten av Fulhams sanslöst dåliga 28 insläppta mål på tio matcher. Ett snitt på nästan tre insläppta per match. Mål kan man dock göra framåt där man gjort fler mål än fem andra lag i ligan och gjort lika många som hittills väldigt hyllande Wolves.
Huddersfield har som nämnt backar som är skickliga i luftrummet på offensiva fasta situationer. Detta kommer bli ett problem för Fulham som inte fått till försvarsspelet med Dennis Odoi och Maxime Le Marchand i spetsen. Offensivt ser det dock betydligt bättre ut där god kvalitet finns i flertalet spelare. Främst i profilvärvningarna Andre Schurrle och Alexandar Mitrovic som allt som ofta är de som är inblandade när mål görs framåt. Fem mål från Mitrovic och fyra från Schurrle innebär att man är inblandade i nio av elva mål laget stått för. God kvalitet finns också i mittfältaren Jean Michael Seri som sköter mycket att spelet på mitten.

Värdeanalys;
Jag ser Fullham som det bättre laget spelmässigt, man har inte lyckats komma in i PL spelet ännu och med det menar jag långbollar och inlägg som de sämre lagen fortfarande spelar med. Fullham är ett spelande lag som verkligen försöker spela bollen längst med marken, ett modernt fotbollslag, kanske lite för naiva just nu. Huddersfield håller inte och det är i sådana här matcher man måste ta poäng och helst vinna, nu tror jag inte man har kapaciteten till att ta alla tre poängen därför ser jag ett Asien som det perfekta spelet i kvällens match.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Fullham Asien 0,0.
  • Odds: 2,300 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen