fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 3; MFF ska kunna krossa Göteborg borta!

Publicerad

on

Nu är det dags att presentera den tredje singeln som även bildar min trippel. Trippeln ger oss ett odds i skrivande stund på 5,00 gånger pengarna. Trippeln innehåller två Asien spel vilket ger oss både livrem och hängslen idag. Den som vill ha större odds lägger givetvis på både Chelsea och Manchester City som båda kommer att vinna relativt enkelt.

Observera att det är spelstopp för trippeln 17,59

Alla spelförslagen efter analysen. Alla spel läggs på bet365.

IFK Göteborg – Malmö FF spelstopp 17,59

Göteborg har har haft en jobbig säsong, men har i alla fall säkrat nytt kontrakt. I den här matchen spelar man således endast för äran. Mot antagonisten Malmö FF ska det dock inte var några problem att tända till, då matchen betyder väldigt mycket för lagens fans. Matchen blir dessutom den sista på hemmaplan i Allsvenskan för veteranen Tobias Hysén, vilket även det borgar för att laget kommer att vara motiverat. IFK Göteborg:s S28 V8 O4 F16 M-14 P28 detta ger en katastrofal 13:e placering.

Malmö FF har gått riktigt starkt sedan man bytte tränare och Uwe Rösler tog över laget. I torsdags slog man enkelt Örebro med 4-0 på hemmaplan. Detta trots att man vilade ett par av de ordinarie spelarna, inkluderat storstjärnan Rosenberg som kommer att starta i den här matchen. Positivt från den matchen även att anfallaren Strandberg var tillbaka från start efter sitt långa skadeuppehåll. Malmö jagar tredjeplatsen i ligan och har full motivation och går för tre poäng i den här matchen.
Malmö FF:s S28 V15 O7 F6 +23 P52, gör att MFF slåss om Europaplats.

Värdeanalys;
Malmös formkurva är imponerande och laget ska ses med god vinstchans i detta möte. Göteborg är helt under isen och även om det är ett prestige möte ska de inte ha något att hämta mot ett fullt motiverande Malmö FF. Hade Malmös ledning inte varit så inkompetenta så hade MFF joggat hem allsvenskan 2018. Att anställa och att behålla MP var det sämsta man kunde göra. Nu kan MFF på grund av detta missa Europa spel 2019.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Malmö FF.
  • Odds: 1,44 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

SPELFÖRSLAG 2; Dynamiskt fotboll från Tyskland,ger oss klirr!

SPELFÖRSLAG 1; Bra matcher söndag, ger oss en ny trippel!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen