fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 2; Dynamiskt fotboll från Tyskland,ger oss klirr!

Publicerad

on

November går lika säkert som amen i kyrkan, tio spelade singlar där nio har gett bra klirr i kassan.
Under lördagen gav det utdelning i form av två livespel (Bettingpanelens Facebooksida ) och tre analyser på denna eminenta sida som bildade en trippel till fina 5,77 i odds.

Nu är det dags för match två och den hämtas ifrån Tyskland, där Werder Bremen åkte på en riktig käftasmäll förra helgen, kan de revanschera sig på bortaplan!

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Mainz – Werder Bremen spelstopp 17,59

Mainz är helt under isen för tillfället och har inte gått segrande ur en ligamatch sedan mitten av september. Förra helgen förlorade man dock ”bara” med 1-2 hemma mot Bayern München, vilket så klart inte är något att skämmas över. Hemmalaget saknar sedan tidigare ordinarie centrala mittfältaren Baku på grund av skada. Ett kraftigt roterat Mainz åkte i tisdags ut ur den tyska cupen efter att ha förlorat med 3-2 borta mot Augsburg efter förlängning. Mainz ligger för tillfälligt på en 15:e plats i serien med raden,  S9 V2 O3 M-5 P9 som absolut inte imponerar så här långt.

Werder Bremen har gjort det väldigt bra den här säsongen och placerar sig efter nio spelade omgångar på femte plats i Bundesliga, S9 V5 O2 F2 +17 P17. Förra helgen åkte man dock på en överraskande förlust med hela 2-6 hemma mot Bayer Leverkusen efter att försvarsspelet fallerat fullständigt. Tidigare i veckan kördes dock Regionalliga Nord-laget Weiche Flensburg över med 5-1 på bortaplan i den tyska cupen. Gästerna ser nu ut att få tillbaka såväl ordinarie mittbacken Moisander som ordinarie centrala mittfältaren Bargfrede, som båda har saknats i de senaste matcherna på grund av skador. Placeringen så här långt är en topplacering, de har spelat lite över sin förmåga vissa matcher, men denna match ska de ha stor chans att kunna vinna.

Värdeanalys;
Mainz har sett väldigt svaga ut under en längre tid och även om Werder Bremen stod för en urusel insats senast mot Leverkusen så har man gjort det bra dessförinnan. Knapp borta favorit! Gästerna ser ut att få tillbaka ordinarie duon Moisander och Bargfrede från skador vilket är otroligt viktiga för laget. Otroligt bra odds på Asien som antas.

Spelförslag 2; 

  • Spel 1: 2:a Werder Bremen Asien 0,0, (pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat).
  • Odds: 1,725 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen