Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELFÖRSLAG 1; Bra matcher söndag, ger oss en ny trippel!

Ska Häcken hänga på Bajen i dagens viktiga match?

November går lika säkert som amen i kyrkan, tio spelade singlar där nio har gett bra klirr i kassan.
Under lördagen gav det utdelning i form av två livespel (Bettingpanelens Facebooksida ) och tre analyser på denna eminenta sida som bildade en trippel till fina 5,77 i odds.

Mitt stryktips gav tio rätt, och även denna helg blev det utan utdelning på tior, som jag skrev igår, Svenska spel måste komma in i 2000-talet, ett förlegat stryktips med tio rätt, ta bort och gör om. Vi ligger med varje helg, snart har vi den, med rätt utdelning dessutom.

Nu är det söndag – med massor av spel att analysera och fundera på, jag tror mig ha hittat tre fina singlar som spelas, givetvis bildar de också en trippel.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Hammarby – Häcken spelstopp 17,29

Hammarby tog en viktig trepoängare i toppstriden tidigare i veckan då Sundsvall besegrades med 3-2 på bortaplan. En trepoängare som innebär att man behåller den tredje och sista Europa-platsen med två omgångar kvar att spela, en poäng före tabellfyran Häcken. Hammarby var det bättre laget över 90 minuter och segern var rättvis, men samtidigt såg det inte helt stabilt ut defensivt och faktum är att Sundsvall var ytterst nära att kvittera till 3-3 i matchens slutskede. Värt att nämna är att Hammarby valde att rotera ett par ordinarie spelare i form av Paulsen, Hamad och Rodic. Det ska också sägas att bäste målskytten Djurdjic – drog på sig ett gult kort, vilket innebär att han är avstängd mot Häcken, ett blytungt offensivt avbräck och en spelare som inte går att ersätta som det ser ut just nu. Sedan tidigare saknas dessutom förstemålvakten Wiland och den så viktiga defensiva mittfältaren Junior på grund av skador. Bajen tvingas med andra ord klara sig utan tre av lagets absolut viktigaste spelare här.

Häcken har gått helt otroligt bra i Allsvenskan sedan början av augusti och vunnit hela elva av lagets tretton senaste matcher – ett helt fantastiskt facit som har lett till att man nu i allra högsta grad är med och slåss om en Europa-plats. Efter att ha kört över Dalkurd med 5-0 förra helgen så följde Häcken upp den övertygande segern genom att i veckan fullt rättvist besegra Sirius med 2-1. Nu får Häcken tillbaka succényförvärvet Jeremejeff från avstängning, som har varit väldigt bra sedan återkomsten i somras. Tillsammans med spelare som skytteligaledaren Paulinho, spelgeniet Irandust och formstarke Lundberg bildar han Allsvenskans kanske vassaste offensiv. Man har i alla fall gjort flest mål i serien den här säsongen, närmare bestämt 58 stycken. Det finns inga nya skador att rapportera om i Häcken i skrivande stund, vilket innebär att tränare Alm kan formera starkast möjliga manskap på söndag mot Hammarby.

Värdeanalys;
Jag håller Häcken som ett bättre lag än Hammarby i dagsläget. Gästerna är i fantastiskt bra form, offensiven är glödhet och nu får man dessutom tillbaka viktige anfallaren Jeremejeff från avstängning. När Hammarby dessutom saknar tre nyckelspelare i form av förstemålvakten Wiland, viktige defensiva mittfältaren Junior och bäste målskytten Djurdjic så gillar jag verkligen oddset på Häcken. Asien spel blir det tack vare min trippelkombination, där denna match kommer att ingå.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Häcken Asien 0,0, (pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat).
  • Odds: 2,050 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *