fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Tre snabba, ger bra utdelning!

Publicerad

on

Bilden är på Vichai Srivaddhanaprabha som tragiskt omgång i en helikopterolycka. Lördag den 27 oktober. King Power Stadium

Under fredagen satte jag in två av tre spel, missen kom i Norrby – Falkenberg. När Norrby kvitterade slutade Falkenberg spela fotboll, det blev rent av pinsamt. Man spelade endast bollen runt i backlinjen och försökte inte ens komma till avslut, detta under mer än 15 minuter. Nu missunnar jag inte Falkenberg avancemanget till allsvenskan, ( som det blev på ett kryss ) men jag måste säga att deras beteende sista femton minuterna är patetiska och jag hoppas de kommer få känna av detta under säsongen 2019.

Nu laddar jag om batterierna, november har börjat alldeles utmärkt med fyra singlar av fem möjliga som har suttit, klockrent. Dessutom en dubbel till över 3 ggr pengarna. Idag lördag blir det tre snabba analyser, som bildar tre singlar och en trippel på hela 5,77 gånger pengarna

Spelförslagen ser ni vid mina analyserar. Alla spel läggs på bet365

Match 1; Derby – Birmingham. Spel 1:a / Odds 2,00 spelstopp 15,59.

Frank Lampards Derby County stod upp bra på Stamford Bridge i veckan där det blev förlust med 2-3 mot Chelsea i Ligacupen. I The Championship har The Rams riktigt bra form och återfinns på sjätte plats i tabellen. I det här mötet med Birmingham blir Derby en stor favorit, Garry Monks Blånäsor är obesegrade i elva matcher i följd, de fyra senaste fajterna har dessutom mynnat ut i triumfer. Lukas Jutkiewicz öser dessutom in mål för tillfället. Gästerna är mer utvilade och bortsett från skadan på David Davis ser skadeläget bra ut. Den här tillställningen på Pride Park tror många kommer bli en jämn kamp, där Birmingham kommer stå upp bra. Jag tror att Derby är det starkare laget, även om de nyligen möte Chelsea i cupen.

Match 2; Sheffield Wednesday – Norwich. Spel 2:a Asien 0,0 / Odds 1,675 spelstopp 15,59.

Ugglorna från Sheffield har tappat stinget helt och hållet och nu ställs de blåvita mot riktigt kvalificerat och formtoppat motstånd. Norwich har ett namnkunnigt lag med en oerhört starkt centrallinje som består av Tim Krul, Timm Klose, Moritz Leitner och Teemu Pukki. Den finske anfallsstjärnan som tidigare varit skadad ska vara åter i spel den här lördagen. Fundamentalt såklart. Sett till de tre senaste matcherna i The Championship har Kanariefåglarna tagit nio poäng. Annat läge är det hos Ugglorna som har kammat noll i tre matcher i följd. Trolig tvåa på Hillsborough, vill ändå spela ett Asien  –  då vi får ett bra odds till vår trippel.

Match 3; Cardiff City – Leicester City. Spel 2:a Asien 0,0 / Odds 1,700 spelstopp 15,59.

Lördag den 27 oktober. King Power Stadium. 31 848 jublande Leicester City-fans. Mittfältaren Wilfried Ndidi hade precis kvitterat mot West Ham i den 88:e matchminuten och räddat en moralhöjande poäng efter att ha förlorat två raka matcher. Men denna eufori skulle komma att bli mycket kortvarig. Mindre än en timme senare hördes en enorm smäll, och himlen stod i brand. En helikopter kraschade på en parkeringsplats bara några hundra meter från folkmassorna, och exploderade därefter. I denna helikopter befann sig klubbens ägare, Vichai Srivaddhanaprabha.
En mycket tystlåten man, en man med ett stort hjärta, och en storslagen vision tog över denna klubb år 2010. I ett uttalande år 2014 sade han till Thailändsk media att klubben skulle placera sig topp 5 i Premier League och ta The Foxes ut i Europa.

Han lärde Leicester att drömma, två år senare gjorde laget det tillsynes omöjliga. Listade till 5 000 gånger pengarna stod de för den största skrällen i Premier Leagues historia, och tog ett oförglömligt ligaguld.
Mannen som lärde Leicester att drömma, och vars arv aldrig kommer lämna deras hjärtan, ska hedras. Vackra ceremonier och stöd från hela världen har strömmat in till Vichais familj och klubben under den gångna veckan. Spelarna är tagna nog av kraschen att inte flyga de 25 milen till Cardiff, utan tar sig till arenan via buss. Men efter den tysta minuten är avklarad, och matchen tar vid, kommer det bara vara en sak i spelarnas hjärtan, att vinna matchen för sin älskade ägare, mannen som lärde en hel stad att drömma. För att bussresan sliter, lägger jag ett Asien spel på denna match.

Spelförslag Trippel;
  • Odds; 5,77 gånger pengarna.
  • Spelstopp; 15,59.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen