fbpx
Connect with us

STRYKTIPSET; Bra spikar , kan leda oss till jackpott på 15 miljoner!

Publicerad

on

Förra helgens omgång genererade i elva rätt i vårt system på 432 rader. Det gav noll i utdelning på båda tio och elva rätt, vi satt där med skägget fastklämt i brevlådan.

Det måste börja bli dags för Svenska spel att komma in i 2000- talet och ta bort de helt meningslösa utbetalningarna, i alla fall på tio rätt. Utdelningen är ju aldrig på mer än korvören, varför envisas med att då ha kvar dessa.

Att utdelningen för tretton rätt en lördag blir drygt femtusen kronor är ju helt meningslöst, känns som bortkastat tid att ens fylla i kupongen!.
Man vill absolut inte ha tretton rätt en sådan helg!

Nu är det ca 15 miljoner i jackpott denna lördag. Undertecknad kommer chansa lite för att få vara med på utdelningen om det skulle bli någon sådan. Med andra ord ett system som inte har både livrem & hängslen. Målet är den stora summan med skrällar.

 

Match 1. Arsenal – Liverpool. Speltips: 1X2

På Emirates Stadium ställs två ruskigt formstarka lag mot varandra. Arsenal har efter de två inledande förlusterna mot Manchester City och Chelsea radat upp segrar i Premier League och återfinns på 22 poäng efter tio omgångar. Unai Emery har verkligen fått fart på Arsenals anfallsspel men i Londonderbyt senast mot Crystal Palace (2-2) visade ändå The Gunners upp vissa brister i försvarsspelet. Liverpool känns som den stora utmanaren till Man City den här säsongen. Jürgen Klopp har till skillnad från i fjol ett mer komplett lag och nu när Salah har börjat göra mål igen är The Reds oerhört svårstoppade. Gästerna har sex matcher i följd utan förlust mot Arsenal, alla tecken måste med, även om jag tror Liverpool tar detta.

Match 2. Cardiff – Leicester. Speltips: 2

Mötet i Wales mellan Cardiff City och Leicester City blir ett speciellt sådant. Det här blir The Foxes första match efter tragedin som inträffade förra helgen då klubbens ägare Vichai Srivaddhanaprabha omkom i en helikopterkrasch. Det finns flera exempel på hur tragedier har påverkat lag ur ett sportsligt perspektiv på ett positivt sätt, då spelare ofta tenderar att sluta sig samman. Senaste exemplet var Fiorentinas Davide Astoris bortgång i fjol. Cardiff City uppträder som seriens sämsta lag och tittar man till spelarmaterialet ska inte The Bluebirds hålla för den här nivån. Walesarna har torskat sex av de sju senaste fajterna och i det här mötet saknas både Mendez-Laing och Joe Ralls. Klar fördel rävarna som kommer slita som djur för sin bortgångna vän!

Match 3. Everton – Brighton. Speltips: 1X ( M )

Marco Silva har äntligen fått bukt med den prekära frånvarosituationen som tidigare under hösten var ett påtagligt problem. Everton kommer från en knapp förlust på Old Trafford mot Man United men dessförinnan hade The Toffees tre raka triumfer i ligaspelet. Den här helgen ska de blåvita ha goda chanser att hoppa upp på vinnarhästen igen. Brighton har otroligt nog tre raka 1-0 segrar i bagaget men dessa vinster har kommit mot rätt beskedligt motstånd. Davy Pröpper är alltjämt skadad för The Seagulls, dessutom uppges Pascal Gross och Montoya vara osäker till spel. På pappret ser Everton klart starkare ut och på den här kluriga kupongen känns The Toffees som ett fint singelstreck , men jag vill ha in ett litet skräll kryss i denna match.

Match 4. Newcastle – Watford. Speltips: 1X2

På St. James’ Park måste Rafa Bentítez Newcastle gå för tre poäng den här helgen. The Magpies är fortsatt segerlösa i Premier League den här säsongen. Skatorna från norra England lyckades dock med att ta en pinne på sydkusten mot Southampton förra helgen och i den senaste hemmamatchen mot Brighton var Newcastle förtjänta av ett betydligt bättre öde. Watford har presterat klart bättre under hösten men skadeläget är långt ifrån optimalt i The Hornets. Daryl Janmaat är fortsatt skadad, dessutom uppges inte mindre än fem andra spelare vara tveksamma för medverkan den här lördagen. Däribland monstret Troy Deeney. Javi Garcia manskap blir alldeles för hårt streckade i den här drabbningen! Skräll finns det chans till, så alla tecken ska med.

Match 5: West Ham – Burnley. Speltips: 1X

Den finns bra kraft i West Ham men The Hammers agerar fortsatt väldigt ojämnt. Manuel Pellegrinis manskap fick stryk i derbyt mot Spurs i Ligacupen i onsdags med 1-3 och sett till de tre senaste seriematcherna har London-laget endast tagit en pinne. Som om inte det vore nog med dåliga besked. Det prestigefyllda nyförvärvet Andriy Yarmolenko är långtidsskadad och Pellegrini har inte mindre än sju mer eller mindre tänkbara startspelare borta från spel av olika anledningar. Fjolårets tabellsjua, Burnley, har åkte på storstryk mot Man City och Chelsea i de två senaste fajterna. Men med tanke på att The Clarets är mer utvilade och betydligt mer ordinarie har Sean Dyches mannar goda förutsättningar att kriga till sig en skräll mot West Ham, dock räcker 1X

Match 6: Blackburn – QPR. Speltips: 1 2

Över till The Championship. Queens Park Rangers är för dagen ett av seriens formstarkaste lag. Joe Lumley har hållit nollan i tre matcher i följd och dessa tillställningar har dessutom mynnat ut i nio poäng för The Hoops. Och sett till de fem senaste matcherna har QPR spelat in 13 av 15 möjliga poäng. Blackburn är en stark nykomling  från den engelska andradivisionen, man befinner sig en pinne bakom bortalaget i tabellen. Hemma på Ewood Park är The Blues & Whites väldigt svårslagna men känslan är att Rovers blir lite väl överdrivna favoriter i den här drabbningen, vi tar bort krysset och hoppas på seger för QPR.

Match 7: Brentford – Millwall. Speltips: 1 2

På Griffin Park stundar ett Londonderby mellan Brentford och Millwall. Trots att The Bees inte gjort mål på tre matcher i följd är det fortsatt Neal Maupay som toppar skytteligan med sina elva fullträffar. Fransmannen har även stått för fyra assist. På Griffin Park är Brentford riktigt svårbemästrade, faktum är att Bina torskat blott en av de tolv senaste hemmamatcherna i The Championship. Millwall är två poäng bakom i tabellen men formen är betydligt vassare hos gästerna. The Lions trivs dock precis som Brentford betydligt bättre på hemmagräs vilket gör att hemmaplansfördelen väger ganska tungt i det här derbyt. Senast gången Millwall tog tre poäng på Griffin Park var 2006. Fördel ettan, men jag tror att här kan en av mina skrällar komma, tvåan ska med den rensar i kuponghögen

Match 8: Ipswich – Preston. Speltips: 1X2

Ipswich Town desarmerades under sommaren vilket verkar ha fått förödande konsekvenser. The Tractor Boys är tabelljumbo efter 15 omgångar på blott nio inspelade poäng, och sett till de fem senaste fajterna har Ipswich torskat fyra av dessa,  laget har dessutom inte lyckats göra något mål. Preston återfinns också långt ner i tabellen men gästerna har ett betydligt mer stabilt grundspel. The Lilywhites är nu obesegrade i fem matcher i följd och mycket talar för att den sviten kommer att förlängas under lördagen mot ett kräftgående Ipswich. Spelvärd tvåa, jag tror dock att det är dags att vända denna dåliga trend för Ipswich, alla tecken ska med.

Match 9: Nottingham – Sheffield United. Speltips: X2 ( M )

På The City Ground i Nottingham drabbar Forest och Sheffield United samman i en väldigt oviss drabbning. Efter The Blades seger i den förra omgången mot Wigan har United återtagit serieledningen igen. Den här lördagen väntar tuffare motstånd för Chris Wilders manskap. Nottingham gjorde stora satsningar inför säsongen och truppen Karanka förfogar över håller en hög lägstanivå. Hemma på The City Ground har Forest endast kammat noll i en match den här säsongen. Ett minus för hemmalaget i den här matchen är att mittfältaren Jack Colback är avstängd. Senaste gången lagen möttes slutade det mållöst och min känsla är att krysset ligger nära till hands även här. Åtta av Forest 15 fajter i ligaspelet har slutat med delad pott, X2 kan räcka långt

Match 10: Sheffield Wednesday – Norwich. Speltips: 2

Ugglorna från Sheffield har tappat stinget helt och hållet och nu ställs de blåvita mot riktigt kvalificerat och formtoppat motstånd. Norwich har ett namnkunnigt lag med en oerhört starkt centrallinje som består av Tim Krul, Timm Klose, Moritz Leitner och Teemu Pukki. Den finske anfallsstjärnan som tidigare varit skadad ska vara åter i spel den här lördagen. Fundamentalt såklart. Sett till de tre senaste matcherna i The Championship har Kanariefåglarna tagit nio poäng. Annat läge är det hos Ugglorna som har kammat noll i tre matcher i följd. Alltid chansning att spika en tvåa men vi gör det på Hillsborough.

Match 11: Stoke – Middlesbrough. Speltips: 1X2 ( M )

Ett annat lag som har ett riktigt namnkunnigt lag är “Stokealona”, där namnkunniga spelare som Bojan, Joe Allen, Ryan Shawcross och Peter Crouch huserar bland annat. The Potters har kunnandet för att vara med i toppen av tabellen och laget har verkligen steppat upp efter den färglösa inledningen. Tabelltrean Middlesbrough, som slog ut Crystal Palace i veckans omgång av Ligacupen, är också formstarka. Tony Pulis manskap kan definitivt ta några poäng i den här matchen men på Bet365 Stadium får ända Stoke gälla som en knapp favorit. Pulis har högerspringaren Ryan Shotton på skadelistan. Gardera ettan med alla tecken, har man en liten kassa så klarar man sig på X2

Match 12: Derby – Birmingham. Speltips: 1

Frank Lampards Derby County stod upp bra på Stamford Bridge i veckan där det blev förlust med 2-3 mot Chelsea i Ligacupen. I The Championship har The Rams riktigt bra form och återfinns på sjätte plats i tabellen, men i det här mötet med Birmingham blir Derby en för stor favorit sett till streckningen. Garry Monks Blånäsor är obesegrade i elva matcher i följd, de fyra senaste fajterna har dessutom mynnat ut i triumfer. Lukas Jutkiewicz öser in mål för tillfället. Gästerna är mer utvilade och bortsett från skadan på David Davis ser skadeläget bra ut. Den här tillställningen på Pride Park tror jag Derby vinner enkelt, allt prat om Birmingham är bortkastat, de kommer falla till bottenskiktet ju längre serien går. 

Match 13: Reading – Bristol City. Speltips: 2

Kupongen avslutas på Madejski Stadium där Reading och Bristol City kommer till spel. The Royals var nära att trilla ur serien i fjol. Reading var då ett av seriens sämsta hemmalag och Paul Clements manskap verkar ha problem i hemmaborgen även den här säsongen. Fem förluster efter sju hemmamatcher duger såklart inte. Niclas Eliassons Bristol City är ett mer kompetent fotbollslag som befinner sig högre upp i tabellen med en klart bättre form. Lee Johnson har truppen helt intakt och således ska The Robins ha fina chanser på poäng i Berkshire. Här vill jag skrälla till och spikar tvåan

Systemet kostar 288 kronor | Spelstopp: Lördag kl. 15.59 )
Spelet är R 3-3-24 (12) med en (matematisk) M gardering, M garderingen sätter vi i match nr 3,9,11

// Av Jonas Sjöland.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen