fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 3; Kan Napoli vinna stort hemma mot Empoli!

Publicerad

on

Oktober månad gav ett kraftigt netto i plånboken, efter gårdagens fina vinstspel med två singlar och en dubbel , har november börjat alldeles utmärkt.

Idag satsar undertecknad på tre singlar, som också kommer bilda en trippel. Spelförslagen efter analyserar. 

Kvällens tredje spel hämtas från Serie A. Napoli har möjlighet hänga på Juventus och Inter i toppstriden när man möter Empoli hemma.

Detta är också den tredje matchen i tre singlar som bildar en fredagstrippel. Alla spel läggs på Mobilebet. Trippelns totala odds är  kanonfina 6,86 gånger pengarna

Napoli – Empoli spelstopp 20,29

Napoli noterades för ett tungt poängtapp i hemmamötet mot Roma i den senaste omgången. Det innebär att de inför omgång 11, infinner sig på en delad andraplats, tillsammans med Inter. Dock har Milanoklubben en bättre målskillnad, en målskillnad som i sin tur kastar ner Napoli till en tredjeplats i tabellen.
Napoli får dock vara nöjda med det där oavgjorda resultatet mot Roma, som bekant lyckades Mertens kvittera, först i den 90:e matchminuten. Och vore det inte för honom, så hade man istället infunnit sig sju poäng bakom Juventus.
Här framöver har dock Napoli ett gyllene läge till att återta andraplatsen, samt möjligtvis även sätta press på Juventus. Tittar vi närmre på deras spelschema, så ställs man alltså inte mot något av topplagen förrän den 26 december, då är det Inter som står för motståndet. Fram tills dess har Napoli ett relativt enkelt spelschema, med möten mot bland annat Genoa, Chievo, Frosinone, Cagliari och SPAL.
Jag är därför övertygade om att Napoli släppt poängtappet mot Roma, och istället fokuserar på framtida utmaningar. Empoli är trots allt ett motstånd från den nedre halvan, och därför bör Napoli besegra de relativt enkelt på fredagskvällen.

Empoli hittar vi först på en 18:e plats i tabellen, och faktum är att laget enbart vunnit en match i ligaspelet så här långt. Den segern kom i den allra första omgången, mot Cagliari. Sedan dess har man alltså noterats för två poäng på nio omgångar, med andra ord, inga siffror som direkt sätter skräck i en motståndare.
Empoli lyckades som bekant nästintill spela till sig ett oavgjort resultat mot Juventus i den senaste omgången, men faktum är att det är stor skillnad på Empoli, när det kommer spel på hemma- samt bortaplan. Serie A-lagen kan trots allt stå upp relativt bra mot de större lagen på hemmaplan, annorlunda ser det ut på resande fot.

Värdeanalys;

I och med att Napoli snittat 2,00 mål/match här på Stadio San Paolo i år, så anser jag de ha goda chanser till att noteras för minst två nya på fredag. Det bör de åtminstone ha med tanke på att man trots allt spelat mot Milan, Fiorentina och bland annat Roma i de tidigare hemmamatcherna. Det ska vara klasskillnader mellan lagen, ett motiverat Napoli hemma ska vinna med minst två mål.
Spelförslag; 

  • Spel 1: 1:a Napoli Asien -1,5.
  • Odds: 1,66  gånger pengarna. (Sjunker konstant )
  • SpelbolagMobilebet

Rygga spelet på Mobilebet. Sätt in 200 få 800 kronor att spela för. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Tidigare analyser som bildar tre singlar och en trippel.

SPELFÖRSLAG 1; Ska det äntligen lossna för Aston Villa!

SPELFÖRSLAG 2; Ska Falkenberg bli klar för allsvenskan ikväll!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen