fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 1; Ska det äntligen lossna för Aston Villa!

Publicerad

on

Oktober månad gav ett kraftigt netto i plånboken, efter gårdagens fina vinstspel med två singlar och en dubbel , har november börjat alldeles utmärkt.

Idag satsar undertecknad på tre singlar, som också kommer bilda en trippel. Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på Mobilebet.

Aston Villa – Bolton spelstopp 20,44

Aston Villa målades upp inför säsongen som en av favoriterna att ta klivet upp till finrummet, säsongsinledningen har lämnat i princip allt att önska. 18 poäng har spelats in efter 15 spelade omgångar, det bäddar för en blygsam 17:e plats i tabellen. Ner till Bolton på 19:e plats skiljer blott två poäng. Truppmässigt finns det en hel del kvalité att hämta, med spelare som Elmohamady, Chester, Kodija, Bolasie och Abraham. Varför det gått som det gått är en egentligen ingen lurigare frågeställning.

Aston Villa började säsongen med att ha den starkaste truppen på många år, tyvärr med en tränare som lever på gamla meriter. Nu är tränaren borta, men man har inte skaffat sig en tränare med ett större namn, utan satsar på en modernare fotboll, vilket givetvis är otroligt positivt och kommer ge utdelning på sikt. Aston Villa har också tagit in John Terry som assisterande tränare, detta kommer ligga till grund att det blir ett stabilare försvar. Just försvarsbiten har varit den stora akilleshälen i laget, med hela 23 insläppta mål på 15 matcher är detta under all kritik för ett påstående topplag. Inte heller offensivt har man lyckats och med endast 22 gjorda mål ligger man där man ligger. Nu finns risken att man kan bli av med de bästa spelarna under januarifönstret – blir det inte så, kommer Aston Villa kriga sig upp och vara med om platserna till PL.

Bolton har inlett säsongen rätt så svagt med 16 poäng efter 15 spelade matcher, men för att sätta det i tydligare perspektiv så är det en dubblad poängskörd jämfört med samma tidpunkt förra säsongen. Ett steg framåt, samtidigt som man fortfarande har en hel del att jobba med. Bolton är ett bottenlag och kommer få slåss om att inte åka ur denna säsong. Bolton har endast orkat med att producera 11 mål på 15 matcher, inte heller defensivt har man lyckats då man har 20 insläppta, tre bättre än Villa, detta kommer inte räcka långt när vi summerar avslutningen 2018/19.

Värdeanalys;
Det är två formsvaga lag som gör upp på Villa Park under fredagskvällen. Aston Villa kommer till matchen med tre förluster på de fyra senaste matcherna, ska dock sägas att undertecknad såg senaste matchen mot QPR och resultatet speglar absolut inte matchbilden. Bolton i sin tur kommer till matchen med fyra förluster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Att Aston Villa är storfavoriter, är kanske lite överdrivet, dock tror jag att detta blir matchen som vänder deras dåliga trend. Aston Villa har på pappret ett otroligt bra lag, och ikväll måste det lossna. Aston Villa har släppt in mål i 13 av 15 spelade matcher den här säsongen, rent procentuellt motsvarar det 87% av matcherna, nu är det dags att det blir slut på detta. Ett bra Asien spelas som singel och till kommande trippel.
Spelförslag; 

  • Spel 1: 1:a Aston Villa Asien -1,25 vid seger med ett mål , fås halva insatsen tillbaka.
  • Odds: 2,01  gånger pengarna.
  • SpelbolagMobilebet

Rygga spelet på Mobilebet. Sätt in 200 få 800 kronor att spela för. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen