fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 2; Ska Falkenberg bli klar för allsvenskan ikväll!

Publicerad

on

Oktober månad gav ett kraftigt netto i plånboken, efter gårdagens fina vinstspel med två singlar och en dubbel , har november börjat alldeles utmärkt.

Idag satsar undertecknad på tre singlar, som också kommer bilda en trippel. Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på Mobilebet.

Kvällens andra spel hämtas från Superettan. Falkenberg har chansen att bli klara för allsvenskan under fredagskvällen. Man ställs mot ett formsvagt Norrby!

Norrby – Falkenberg spelstopp 18,55

Norrby såg ut att ha läget under kontroll för några omgångar sedan. Men allt sedan dess har man sviktat rejält och nu har man bara tre poäng tillgodo ner till Varberg och Värnamo på kvalplatserna. Med två omgångar kvar är man alltså i högsta grad inblandade i den streckstrid man för inte alltför länge sedan såg ut att undvika. Hur kunde det bli såhär? Man radade ju till exempel upp fyra raka segrar i september månad.
Vad formsvackan beror på är givetvis svårt att svara på men kikar vi på lagets resultatrad kan vi bara krasst konstatera att något gått snett. Efter dessa fyra raka segrar har man nämligen förlorat tre raka matcher. 4–0 förlusten mot Varberg satte bollen i rullning och därefter har man gått på pumpen mot såväl Örgryte (0–1) som Gefle (3–1). Särskilt senaste förlusten mot Gefle var extra tung, eftersom det var ett bottenlag man mötte, man hade förutom chansen säkra sitt kontrakt, även möjligheten att spela ner Gefle i division ett. Men det ville sig helt enkelt inte. Nu ska man ta nya tag och det mot ett allsvenskt jagande Falkenberg. Det blir sannerligen ingen enkel uppgift.

Falkenberg har överraskat de allra flesta i årets superettan. Det var nog inte alltför många som förväntade sig att laget skulle vara med i toppen av tabellen. Men med två omgångar kvar av säsongen är det nu bara en poäng som står mellan dröm och verklighet. Detta fina utgångsläge ska man inte kunna sumpa. Särskilt inte med tanke på att formen är så pass god som den ändå är.
Visserligen har man åkt på två tunga 1–0 förluster mot toppkonkurrenterna Helsingborg och AFC Eskilstuna på sistone, men hemma mot Värnamo visade man vilken klass man håller och vann med 3–0. Det var ett besked som tystade tvivlarna. Man har därmed vunnit fyra av sina sex senaste matcher och med tanke på att man kan få fira ett allsvenskt avancemang under fredagskvällen lär motivationen vara bättre än någonsin hos Falkenberg. Jag räknar med att man löser en ny trepoängare och lämnar landets näst högsta division till historien. Hans Eklund har gjort det igen!

Värdeanalys;
Norrby har tre raka förluster, detta mot bottenlag i två av dem, de slåss för sitt kontrakt så det kommer bli en hård fajt om tre poäng. Falkenberg har vunnit fyra av sina sex senaste matcher,då är två förlusterna mot AFC och mot Helsingborg som redan är klara för allsvenskan.
Falkenberg kommer från en stark 3–0 seger över Värnamo, ett Värnamo som verkligen har gjort en bra höst. Falkenberg kan säkra uppflyttning till allsvenskan ikväll, det räcker dessutom med bara en poäng för att detta ska bli verklighet. Det kommer bli stor anspänning på Falkenberg , men jag kan inte se att de inte ska ta chansen att säkra allsvenskt spel inför 2019. Jag hittar ett riktigt bra spel i singeln som också ingår i min trippel.
Spelförslag; 

  • Spel 1: 2:a Falkenberg.
  • Odds: 1,90  gånger pengarna.
  • SpelbolagMobilebet

Rygga spelet på Mobilebet. Sätt in 200 få 800 kronor att spela för. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Tveka inte att rygga, mitt motto kommer stå sig även under november månad ”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen