fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 2; Kan MFF tända till efter AIK matchen!

Publicerad

on

Det återstår endast tre omgångar av Allsvenskan. Malmö FF jagar topp tre och behöver ta 3 poäng hemma mot gästande Örebro SK under torsdagen. 

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Malmö FF – Örebro SK spelstopp 18,59

Malmö FF tappade två poäng i sista sekunden mot AIK senast, efter att Sebastian Larsson satt en frispark. Det är två poäng som hade varit otroligt viktiga för Malmö FF i kampen om topp 3-placering. Nu får man istället rikta blickarna mot nästa uppgift, Örebro SK gästar Malmö under torsdagen. En match där man bara skall gå ifrån med 3 poäng, om inte ser det inte lika ljust ut att nå topp 3. Carlos Strandberg är tillbaka i truppen, lagom till avslutningen i Allsvenskan. Carlos har varit skadad en längre tid men det är väldigt nyttigt för Malmö att anfallaren är tillbaka. Malmö har ett tufft schema i slutet av Allsvenskan. Örebro, IFK Göteborg och man avslutar mot Elfsborg hemma. Allt detta samtidigt som man är högst insatta i Europa League-gruppspelet.
Man möter ett Örebro som har en sviktande form utan vinst på de tre senaste matcherna. Detta blir den lättaste av kommande uppgifter för Malmö, 3 poäng är ett måste. Det är full fart från minut ett och det kommer inte vilas spelare, nästa match är till helgen och då väntar IFK Göteborg. Malmö slåss med Hammarby om tredje platsen först och främst, ett Hammarby som möter GIF Sundsvall borta i denna omgång. Nån tappad poäng där kan öppna rejält för Malmö inför avslutningen.

Örebro har de tre senaste matcherna inte lyckats vinna, men man har hämtat 2 starka poäng mot AIK och Djurgården. Förlusten mot Dalkurd är dock en besvikelse och en match man kanske skulle haft 3 poäng i. Örebro är klara för Allsvenskan nästa säsong och har inte heller någon chans att nå några mycket högre placeringar. Man befinner sig på en nionde plats, fyra poäng bakom åttan Djurgården som man fick 1-1 mot i senaste omgången. Örebro kommer sluta i mittenskiktet den här säsongen, ett väntat resultat om man ser till förhandstipsen.
Örebro spelar sina tre sista omgångar på denna säsongen och sedan börjar arbetet för att behålla nyckelspelare som Nahir Besara och co till nästa säsongen. Örebro är ett potentiellt lag att hota toppen i princip varje år, men lyckas sällan. Årets resultat borde ändå vara godkänt. Men man borde ha som mål att ta in ytterligare kraft att utmana högre delar av Allsvenskan nästa säsong. Örebro har även dom ett supertufft schema att vänta sista omgångarna. Malmö härnäst för att sedan möta Norrköping och Göteborg i dom två avslutande. Resultaten här betyder ingenting egentligen utöver att man vill avsluta säsongen starkt och kanske sluta på en högre placering än nuvarande

Värdeanalys;
Malmö har inte förlorat på 6 raka matcher, spelade ut AIK senast.
Poängen är oerhört viktiga här och Malmö måste gå för 3 poäng från start.
Carlos Strandberg är tillbaka i hemmalaget och lär få någon minut här. Positivt Malmö!
Örebro har säkrat Allsvenskan nästa säsong och har inte jättestora chanser att nå högre placering än nuvarande.
Örebro kommer att få överprestera om de skall hota Malmö på bortaplan.

Spelförslag; 

  • Spel 1: 1:a Malmö FF Asien – 1,5 
  • Odds: 1,725 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen