fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG 1; Två matcher i Allsvenskan bildar en bra dubbel!

Publicerad

on

Helintressant match i allsvenskan under torsdagskvällen. AIK, i förarsätet för SM-guldet, gästar Östersund på Jämtkraft Arena. jag spelar två spel ikväll, tillsammans bildar det en dubbel. Här kommer spelförslag ett.

Spelförslagen efter analyserar. Alla spel läggs på bet365.

Östersund – AIK spelstopp 18,59

Östersund har gjort en imponerande säsong med tanke på omständigheterna i klubben. De flesta minns säkert kalabaliken kring Daniel Kindberg och de ekonomiska tveksamheterna. Dessutom har man sålt av stjärnor som Saman Ghoddos, Ken Sema, Fouad Bachirou, Sotirios Papagiannopoulos och Brwa Nouri samt tappat succétränaren Graham Potter. Men trots detta har man fortsatt hålla hög nivå och ligger just nu sexa i tabellen. Det främsta kännetecknet för ÖFK är alltjämt den fina offensiva fotbollen som man spelar.
Och detta visar sig även i målprotokollet. För faktum är att Östersund gjort mål i 21 av sina 22 senaste matcher. Ett mycket imponerande facit som påvisar kvaliteten i laget. Senast mot IFK Norrköping gjorde man två, men släppte samtidigt in fyra. Ett resultat man förmodligen inte är helt nöjda med. Det ser nu ut att bli svårt att nå en Europaplats, även om chansen finns kvar. En seger mot AIK skulle i alla fall ta laget tillbaka in i striden.

AIK såg för några veckor ut som solklar SM-guldvinnare. Man hade ryckt i tabellen och inget tycktes kunna stoppa dem, men är det en guldfrossa vi anar hos stockholmarna? Man har nämligen gått segerlösa från sina tre senaste matcher. Men man är alltjämt väldigt obesegrade (bara en förlust på hela säsongen) och Sebastian Larssons sena frisparksmål mot Malmö FF var ett sådant som ingjuter rejält med självförtroende i hela laget.
Nu ska man alltså ta sig an ett offensivt skickligt Östersund. Östersunds förutsättningar har vi gått igenom, men hur ser det ut för AIK? Jo, man har gjort mål i 24 av 27 allsvenska matcher den här säsongen. Ett stark facit och mycket talar för att man ska göra mål även under torsdagen. Man är i behov av en seger för att inte släppa IFK Norrköping ännu närmare, man har gjort mål i fem av sina sex senaste matcher. Matchen i vårens möte mellan lagen slutade 1–1.

Värdeanalys;
Östersund har gjort mål i 21 av sina 22 senaste matcher och gjort det otroligt bra hela året,förlorade stort senast mot Norrköping borta men hade ledningen ett tag innan Peking vände.
AIK har gjort mål i 24 av 27 allsvenska matcher den här säsongen, 1-1 hemma senast mot MFF gav faktiskt mersmak då målet föll så sent.
AIK har gjort mål i fem av sina sex senaste matcher, AIK har fortfarande serieledning med en poäng och en match mindre spelad. Sebastian Larson avstängd,vilket är ett avbräck.
AIK är otroligt starka , men det är tufft att åka till Östersund med konstgräs och vinterkyla.

Spelförslag; 

  • Spel 1: Bägge lagen att göra mål
  • Odds: 1,95 gånger pengarna.
  • Spelbolagbet365

Rygga spelet på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen