fbpx
Connect with us

Ingen flytt till Kina för Iniesta – klar för ny klubb

Publicerad

on

Det är nu bekräftat att Andrés Iniestas övergång till Kina inte blir av. Enligt uppgifter ska Barcelonas kapten vara överens med den japanska klubben Vissel Kobe. I går meddelade den kinesiska klubben Chongqing Dangdai Lifan att det inte blir någon övergång med spanjoren. 

Nu rapporterar bland annat Cadena Ser och ESPN att 33-åringen istället nått en överenskommelse med Vissel Kobe. Klubbens ägare, Hiroshi Mikitani, är också vd i Rakuten – som är Barcelonas huvudsponsor. Hans inblandning i förhandlingarna ska tydligen har varit avgörande.

Iniesta har i sin karriär hunnit etablera sig som en av världens absolut bästa mittfältare, gjort hela 16 säsonger i a-laget och har under denna tid lyckats vinna otroliga 31 troféer. Barca-ikonen väntas signera ett treårskontrakt värt 30 miljoner dollar per säsong – det motsvarar en årslön på 265 miljoner kronor.

Andrés Iniesta har spelat 27 matcher i ligan denna säsong och stått för ett mål och en assist.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen