fbpx
Connect with us

Fotbolls-VM 2018: Allt du behöver veta om Sverige

Publicerad

on

När Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic, lade landslagsskorna på hyllan inför detta VM-kval var det inte många som hade några förhoppningar om att gå vidare från den tuffa grupp A. Där stod nämligen bland annat Frankrike och Holland som motståndare. Men den nya förbundskaptenen Janne Andersson fick ett lag utan stora stjärnor att prestera på max, ta sig till playoff, och där slå ut stornationen Italien efter en bragdartad insats på San Siro. Nu hoppas hela Sverige på nya stordåd i Ryssland i sommar.

Betsson: Sverige går vidare från gruppen – 2.30 gånger pengarna

SVERIGES VÄG TILL VM

Det svenska landslaget kom in till VM-kvalet som självklara underdogs till att kvalificera sig för fotbolls-VM 2018 men Janne Andersson och hans mannar kunde efter ett starkt gruppspel knipa andraplatsen. Efter att ha blivit tvåa i gruppen blev Sverige tvingade till Playoff men det visade sig inte vara ett hinder för det svenska landslaget. Efter två otroliga kämpainsatser mot Italien kunde Sverige tillslut vinna dubbelmötet med 1-0. Inför det kommande världsmästerskapet så är förhoppningarna på det svenska landslaget stora. Janne Andersson och det “nya landslaget” har visat upp flera starka prestationer vilket får oss svenskar att hoppas på en spännande sommar.

Sveriges matcher
18 juni 14.00 Sverige – Sydkorea, Nizjnij Novgorod
23 juni 20.00 Tyskland – Sverige, Sotji
27 juni 16.00 Mexiko – Sverige, Jekaterinburg

Betsson: Sverige vinner premiärmatchen mot Sydkorea – 2.21 gånger pengarna

TROLIG STARTELVA FÖR SVERIGE I FOTBOLLS-VM 2018

  • Formation: 4-4-2
  • Målvakt: Olsen
  • Försvarare: Lustig – Lindelöf – Granqvist – Augustinsson
  • Mittfältare: Claesson – Ekdal – Larsson – Forsberg
  • Anfallare: Berg – Toivonen

SVERIGES VIKTIGASTE SPELARE – EMIL FORSBERG

Betsson: Emil Forsberg blir assistkung i VM – 61.0 gånger pengarna

Nu när Zlatan tackat för sig är Emil Forsberg Sveriges klart största stjärna. Yttermittfältaren som varit en viktig pjäs i det tyska topplaget RB Leipzig kommer såklart vara en nyckelspelare för Sverige under VM 2018. Det var lite förvånande när svensken valde att gå till RB Leipzig i den tyska andradivisionen. Det blev dock uppflyttning redan första året och säsongen därefter chockade nykomlingen hela Tyskland med att komma tvåa i ligan efter överlägsna Bayern München. Forsberg har haft en skadedrabbad säsong men förhoppningsvis hinner han pricka in formen till VM.

SVERIGES STORA TALANG – VICTOR NILSSON LINDELÖF

Lindelöf som gjorde succé i Benfica under flera säsonger fick en tuff start i sin nya klubb Manchester United. Under José Mourinhos ledning har Lindelöf fått snålt med speltid och frågan är hur det står till med formen inför fotbolls-VM. Oavsett vad så lär den 23-årige försvararen ha en garanterad startplats bredvid Granqvist när domaren blåser till spel den 18:e juni mot Sydkorea, precis som han gjort under hela det lyckosamma VM-kvalet.

Betsson: Sverige att vinna VM – 126.0 gånger pengarna

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betsson genom denna länk eller knappen nedan.
  • Spela riskfritt på upp till 1 000 kr på din första insättning
  • En av Sveriges bästa spelappar

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betsson
  • Betssons generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen