fbpx
Connect with us

Atlético Madrid

Helt galna odds inför Real Madrid – Atletico Madrid

Publicerad

on

Det vankas huvudstadsderby i Spanien. Ligatrean Real Madrid tar emot ligatvåan Atlético Madrid på Bernabeu för ett hett möte om andraplatsen i La Liga. För att öka temperaturen ytterligare har Betfair ett fantastiskt erbjudande för alla nya kunder – 9 gånger pengarna på Real Madrid eller hela 20 gånger pengarna på en seger för Atlético Madrid.

Slaget om huvudstaden – och den fortsatta kampen om ligans åtrovärda silvermedalj. För att Real Madrid ska kunna öka spänningen i kampen om andraplatsen krävs nästan en vinst mot ärkerivalen Atlético. Med åtta matcher kvar att spela skiljer fyra poäng lagen åt.

Cristiano Ronaldos lysande form fortsätter och just nu verkar som att ingenting kan stoppa honom från att göra mål. Sanningen är att hela Real Madrid har hittat en toppform och laget har vunnit sex raka matcher och totalt elva av de tolv senaste.

De båda lagen har en varsin spelare som garanterat kommer att missa matchen och det är Nacho i Real Madrid och Felipe Luis i Atlético. De spelare som är osäkra för spel är Raphael Varane i Real Madrid och Sime Vrsaljko och José Giménez i Atlético Madrid. För att öka temperaturen ytterligare inför derbyt erbjuder nu Betfair otroliga 9 gånger pengarna på en seger för Real Madrid – och hela 20 gånger pengarna på Atletico Madrid.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen