fbpx
Connect with us

Liverpools startelva läckt – här är elvan som ska ta Liverpool till semifinal

Publicerad

on

Liverpool sitter i förarsätet inför kvällens heta returmöte med Manchester City. Nu uppger Anfield Express att startelvan redan är bekräftad och att Salah finns tillgänglig från start – efter skadan han ådrog sig i det första mötet. 

Pep Guardiola står inför sin tuffaste uppgift hittills under sin sejour som tränare för Manchester City. Laget måste göra minst tre mål för att kunna rubba Liverpool från en semifinalplats – och även se till att inte släppa in några mål bakåt.

De båda tränarna vilade flertalet spelare under deras respektive derbymatcher under helgens ligaspel och nu uppger Anfield Express att Jurgen Klopps startelva redan är klar för kvällen. Ska man se till dessa uppgifter är hela säsongens stjärnspelare Mohamed Salah tillbaka från sin skada – och tar en plats från start till höger i anfallet. Även Andrew Robertson finns med i startelvan i sin roll som vänsterback.

Här kan du se hela elvan som Anfield Express släppt:

Det återstår dock ett par timmar kvar till att den officiella elvan släpps – men mycket talar alltså för att detta är elvan vi kommer att få bevittna till kvällens möte. Vad tycker ni om elvan som ska ta Liverpool till semifinal? Kommentera gärna på vår Facebooksida under denna artikel.

Se även till att ta del av det fantastiska erbjudandet till alla er som älskar Liverpool – få hela 5 gånger pengarna på att Liverpool går vidare från kvällens match. 

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBL.
 • Placera spelet att Liverpool går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
  • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
  • Om dom går vidare får du din insats i kontanter – resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.2. Vinsten från gratisspel betalas ut, men inte insatsen.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen