fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; Transferrykten är redan många !

Publicerad

on

Varje dag sprids det olika rykten om olika spelare, agenterna jobbar febrilt med att nya kontrakt ska skrivas eller förlängas. I Januari öppnar fönstren igen, alla som redan har mycket, vill ha mer. Andra vill byta miljö, vilken man ibland kan förstå.

Vi kommer följa många av dem under titeln fotbolls Europa.

Inter vill köpa Lozano!

Relaterad bild

Den italienska storklubben har sedan tidigare Mauro Icardi och Lautaro Martinez som anfallare. Nu vill man hämta in mexikanaren Hirving Lozano som jagas av Europas största klubbar.

Inför den gångna säsongen lämnade Hirving Lozano hemlandet Mexiko för spel i Europa. Det blev då en flytt till PSV Eindhoven där han slagit igenom under säsongen 2017/2018. Efter en succé i den holländska ligan är nu flertalet storklubbar ute efter spelarens tjänster och det är framför allt Manchester United och FC Barcelona som ska ha visat intresse för att köpa loss anfallaren. United har haft stora problem med målskyttet under inledningen av säsongen och är väldigt intresserade av att få till en affär.

Det kan dock bli så att varken United eller Barca knyter till sig Lozano. Inter ska nämligen vara intresserade av målmaskinen och ska vara beredda att lägga ett bud på spelaren antingen i vinter eller till nästa sommar.

Juventus sägs satsa hårt!

Relaterad bild

Enligt italiensk press vill den gamla damen satsa stort. I somras tog man in Cristiano Ronaldo och nu sägs man även vilja köpa både Paul Pogba och Kylian Mbappé.

Juventus siktar på att spendera stort. Man har redan ett av Europas bästa lag och med Cristiano Ronaldo har man endast blivit ännu bättre. Den gamla damen sägs dock inte vara klara med sina stora satsningar och nu kommer italiensk press med uppgifter om att klubben är på jakt efter två superstjärnor.

Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att Juventus kommer att försöka värva stort antingen under vinteruppehållet eller nästa sommar. Enligt tidningen ska Juventus ha ögonen riktade på att hämta tillbaka Paul Pogba samtidigt som även Kylian Mbappé är ett väldigt intressant namn för de regerande Serie A-mästarna.

Pogba är den spelare som troligast kommer att ansluta. Fransmannen har ingen vidare bra relation med José Mourinho i Manchester United och skulle rätt bud komma kan mittfältaren ha gjort sitt på Old Trafford. Det är dock svårare att köpa loss Mbappé som lämnade AS Monaco för spel i PSG sommaren 2017.

Rabiot ser ut att lämna PSG!

Relaterad bild

Fransmannen är inte överens med huvudstadsklubben om ett nytt kontrakt. Nu pekar det mesta på att han kan komma att lämna Parc des Princes. Antingen i vinter eller nästa sommar.

Det är mycket som händer kring Adrien Rabiot. Fransmannen som är en av de viktigaste spelarna i PSG har vid flera tillfällen tackat nej till en förlängning och nu har han gjort det på nytt. Det är fransk press som kommer med uppgifter om att mittfältaren återigen har förkastat erbjudandet som presidenten Nasser Al-Khelaifi erbjudit honom. Det är oklart exakt varför Rabiot inte vill stanna i klubben där han spelat sedan 2010 men han verkar vara övertygad om att vilja lämna inom kort.

Det saknas absolut inte klubbar som är intresserade av 23-åringen. Det är framför allt FC Barcelona som visat störst intresse för att köpa loss PSG-stjärnan. Intresse från Premier League finns även men i dagens läge tyder det mesta på att det blir en flytt till Camp Nou. Barcelona har under det senaste året haft möte med spelarens agent, tillika mamma, och hoppas nu kunna komma överens med spelaren om en flytt till nordöstra Spanien.

 

// Sportpanelen.

 

 

 

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen