fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELTIPS Inför Valencia – Juventus; Bortaseger hägrar till 2 gånger pengarna!

Publicerad

on

Valencia: Oddsen ligger väldigt högt på Juventus om man ser till att man möter ett lag som på fyra matcher i La Liga inte vunnit ännu. Oavgjort mot Atletico Madrid är såklart inget att vara besviken över men att ha två poäng på tre efterföljande matcher mot Real Betis, Levante samt Espanyol är resultat som är väldigt oroväckande om man är Valenciasupporter.

Laget återfinns just nu på en 17:e plats i La Liga och är alltså bara en placering från att ligga på nedflyttningsplats. Man har problem med målskyttet. nu ställs man mot ett Juventus med ett försvar som är erkänt fantastiskt och svårt att ta sig förbi. Samtidigt har man också haft defensiva problem där man släppt till två mål mot både Levante och Espanyol, nu kommer alltså Juventus med Ronaldo, Mandzukic och Dybala, jag ser inte den här matchen gå åt något annat håll än att Juventus vänder hem till Italien med alla poäng.

Spelarmässigt finns helt klart kvalitet i Valencia med spelare som Parejo, Rodrigo och Cheryshev samt förra säsongens suveräner Michy Batshuayi och Goncalo Guedes. Spelarmaterial som ska vara skickligt nog att vinna matcher mot lag som vanligtvis tillhör de lägre regionerna av La Liga. Försvarsmässigt finns dock större frågetecken. Man har ingen tydlig försvarsgeneral utan man saknar stabilitet i bakre led. Gabriel Paulista är en spelare som är väldigt klumpig i planen och som gör misstag varje match. Bredvid honom spelar antingen Murillo eller Diakhaby som inte är namnkunniga mittbackar och kanske skulle pengar investerats i den här delen av banan innan man värvade tre anfallsspelare i somras.

Juventus: har planenligt vunnit samtliga matcher i inledningen av Serie A, Juventus har en stor möjlighet att springa ifrån i ligan redan tidigt på säsongen för att kunna lägga fokus på att vinna sina matcher i Champions league. Här ställs man alltså mot ett Valencia som inte alls gjort förväntade resultat i ligan.

Spelarmässigt finns också en helt annan kvalitet i Juventus kontra Valencia. Främst i försvars leden där man har ett av Europas bästa mittlås med Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci där också Mehdi Benatia finns som exceptionell ersättare om någon av dem är otillgänglig. På ytterbackspositionerna har Valencia sin största styrka i vänsterbacken Gaya men där ställer Juventus upp med fantastiska Alex Sandro, detta kommer bli en match i matchen. Mittfältet består av spelare som Matuidi och Khedira som är bra balansspelare, de ger Juventus fantastiska anfallsytor som då ges tid till att skapa målchanser. Anfallet består alltså av namn som Cristiano Ronaldo och Paulo Dybala, spelare som ger målgaranti i vilket lag de än spelar i och mot Valencias tveksamma försvar tror jag man kan göra både två, tre och fyra mål.

  • Valencia har ännu inte vunnit i La Liga och återfinns på plats 17 i tabellen.
  • Juventus har vunnit samtliga matcher i ligan och ligger tre poäng före tvåan.
  • Valencia har haft stora anfallsproblem i ligan.
  • Valencias försvar ser inte bra ut och nu ställs man mot spelare som Paulo Dybala och Cristiano Ronaldo.
  • Juventus är det bättre laget, trots bortaplan kommer de gå för tre poäng.

Spelförslag:

  • Valencia- Juventus 2:a
  • Odds 2 gånger pengarna
  • Spelbolag Betfair

Spelet läggs på Betfair klicka på länken nedan för att ta del av Betfairs fantastiska erbjudande. Skapa konto och få 100% bonus upp till 1000 kr.

Gå till kampanj

Managed By Sportpanelen