FotbollJuventusManchester UnitedReal Madrid

Fotbolls Europa; Harry Kane till Real Madrid!

Ramos, tycker Kane skulle göra sig bra i klubben.

Det är långt ifrån klart att Tottenham-stjärnan Harry Kane kommer lämna för Real Madrid. Men skulle han gå till Los Blancos, så tror Sergio Ramos på succé.

Real Madrid har stora problem med målskyttet. Man har inte gjort mål på sina fyra senaste matcher och nu startas diskussionen återigen om en anfallsvärvning. Det var tänkt att Karim Benzema och Gareth Bale var de som skulle kliva fram när Cristiano Ronaldo lämnat men så har det inte blivit. Nu överväger man att köpa in ett stornamn i vinter för att lösa måltorkan. Undertecknad kanske inte tycker Harry Kane är det stora namn man ska diskutera, men alla har vi olika åsikter.

Det har pratats om flera namn som kan ansluta till marängerna men spelaren det pratats mest om är Harry Kane. Anfallaren har under en längre tid varit ett av huvudmålen för den spanska huvudstadsklubben och då man verkligen behöver in en ny anfallare kan Kane vara den man vill satsa på.

Skulle det bli en flytt från Spurs till Madrid-laget så finns det i alla fall någon som tror på engelsmannen, och det är Sergio Ramos.
Spanska landslagets samt Real Madrids försvarsstjärna tror att spelarens spelstil är något som skulle kunna passa perfekt in i La Liga, och hjälpa Real Madrid göra fler mål.

Rykten 1; om den fantastiska Messi!

Argentinaren tackade nej till spel för de regerande Premier League-mästarna.

Det är två klubbar som under de senaste åren kopplats ihop med en värvning av Lionel Messi. Det är mer eller mindre endast Paris Saint-Germain och Manchester City som har råd att köpa loss superstjärnan och nu avslöjar presidenten för den sistnämnda klubben att man försökt få till en affär.

Nu bekräftar Citys president Khaldoon al Mubarak att man försökte få till en värvning samt tredubbla Messis lön.
“En spelare som vi velat värva men som inte blivit av? Lionel Messi. Vi bad Guardiola prata med honom och vi erbjöd oss att höja hans lön med 300% men han accepterade aldrig vårt bud”, säger al Mubarak på kongressen Majlis for Future Generations 2018.

Rykte 2; om den fantastiska Messi!

Enligt Barcelonabaserad press kan Lionel Messi lämna Barcelona sommaren 2020. Ett år före spelarens kontrakt går ut.

Det pratas ständigt om Lionel Messis vara eller icke vara i FC Barcelona. Argentinaren har varit i klubben sedan barnsben och klubbar som PSG och Manchester City har vid flera tillfällen ryktats vilja lägga otroliga summor för att köpa loss Messi. Han har dock valt att stanna på Camp Nou och skrev i november 2017 på till och med sommaren 2021. Han gjorde det med endast sex månader kvar på kontraktet och nu vill den spanska storklubben erbjuda Messi ett nytt kontrakt igen.

Det är tidningen Mundo Deportivo som rapporterar att Barca vill förlänga kontraktet med Messi till och med sommaren 2022. För närvarande har Messi en klausul på 700 miljoner euro men det finns en klausul som kan göra att han lämnar redan 2020. Spelaren har nämligen också en klausul som gör att han kan lämna om ett och ett halvt år för en klubb som inte spelar på högsta nivå.

Atletico Madrid vill ha Fabregas!

Mittfältaren vars kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen kan vara på väg tillbaka till Spanien. Detta då Atletico Madrid sägs vara intresserade.

Cesc Fabregas är inte den spelare som tänker på klubbrivaliteter precis. Under sin karriär har han spelat i Arsenal, FC Barcelona och Chelsea FC. Nu kan spanjoren vara på väg tillbaka till sitt hemland men det är inte Camp Nou som är destinationen. Enligt brittisk press kan nämligen mittfältaren nu vara på väg att skriva på för Atletico Madrid inför den kommande säsongen. Spelaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2019 och skulle i så fall alltså ansluta gratis till Diego Pablo Simeones lagbygge.
Det är The Times som kommer med uppgifterna och det återstår att se om det blir någon flytt till Los Colchoneros eller inte. Fabregas har tidigare spelat med bland annat Diego Costa under tiden i Chelseas. Nu kan de återförenas på Estadio Metropolitano i de östra delarna av Madrid.

Serie A,nästa för Lukaku!

Anfallaren säger i en intervju att han inte stänger dörren för att spela i den italienska högstaligan, gärna i Juventus.

Romelu Lukaku har stått för 10 starter på 11 matcher denna säsong och totalt har det blivit fyra mål för belgaren. Anfallaren sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022 då han skrev på ett femårskontrakt 2017. Nu öppnar han för att flytta till Serie A.
“Varför inte? Jag hoppas att det händer,” säger Lukaku.

Belgaren säger även att Juventus är ett av Europas bästa lag, detta inför att man ställs mot den gamla damen i Champions League. I November åker man till Turin för att spela mot de regerande Serie A-mästarna.
Juventus har ett stort projekt som de lyckats med och de försöker bara bli starkare för varje år som går. De är utan tvekan ett av de två eller tre bästa lagen i Europa. De har en bra tränare och otroliga spelare på varje position”, säger han och pekar på Cristiano Ronaldo.

“Cristiano Ronaldo är en spelare som sticker ut men det gäller att hålla koll på de andra med. Paulo Dybala är en enastående spelare som bara blir bättre. klart jag skulle vilja spela i denna klubb”

Vi undrar vad fansen i nuvarande klubb tycker om dessa uttalanden?

// Av Jonas Sjöland

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *