fbpx
Connect with us

Fotbolls Europa; United vill behålla Luke Shaw, De Gea till PSG!

Publicerad

on

Spelaren som såg ut att inte ha någon plats i José Mourinhos trupp sägs nu kunna förlänga sitt kontrakt med Old Trafford-klubben.

Under de senaste månaderna har det flera gånger kommit rapporter om att Luke Shaw inte kommer att förlänga sitt kontrakt med Manchester United. Försvararen är inte någon spelare som Jose Mourinho prioriterar och flera klubbar har visat sitt intresse för att få till en affär. Det är framför allt Everton som varit intresserade av att köpa loss engelsmannen som och en affär såg ut att vara nära.

Nu har det hela dock gjort en U-sväng och Luke Shaw ser ut att förlänga sitt kontrakt med United. Enligt brittisk press har The Red Devils nu presenterat ett nytt kontrakt för att Shaw ska stanna på Old Trafford och det återstår att se om spelaren själv accepterar erbjudandet. Den nya lönen skulle komma att ligga på 170.000 pund för spelaren som kom till United sommaren 2014 från Southampton.

De Gea till PSG!

Det Gea var ju en av Manchester Uniteds superstjärnor som var på väg bort i somras. Men nu stannar han trots alls, och berättar om flyttryktena.

Det var ju framför allt Pogba tillsammans med spanjoren David De Gea som ryktades på väg bort från United under hela sommaren. Men till slut stannade båda superstjärnorna.
För De Geas del så var det då framför allt Real Madrid han kopplades ihop med. Men flytten blev aldrig av, och nu berättar den spanske landslagsmannen om ryktena.
”Jag brukar aldrig försöka lyssna på spekulationer”, säger spanjoren och påpekar att han alltid känt sig bra behandlad i Manchester.
Men trots det kan den spanske storstjärnan vara på väg bort. Det har ryktats om att PSG ska vara intresserade av spelaren. Trots att de tog in Buffon gratis från “Juve” i sommar så vill den franska storklubben nu ta in ett yngre namn.
Då har David De Gea omnämnts några gånger. Samtidigt har manchester United har en riktigt tung säsongsstart bakom sig, så vill Paris-laget ha en målvakt för att en gång för alla kunna vinna Champions League. Samtidigt verkar då De Gea strunta i att skriva ett nytt kontrakt, som var så nära förut.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen