fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Kan vi sätta en chanstrippel under söndagen!

Publicerad

on

Det blev en riktigt behaglig lördags runda, tre singlar och en trippel satt alla som de skulle. Då vi även satte in Finland under fredagen är vi nu uppe i fyra singlar och en trippel på två dagar. Ny dag nya möjligheter, vi fortsätta vår väg framåt mot ytterligare en bra speldag.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs på bet365 .

Färöarna – Kosovo;

  • Spel: 2:a
  • Odds: 2,05
  • Spelstopp: 17,55

Vi börjar med en inte alltför säker match. Efter att ha inlett med tre poäng i premiären mot Malta, där man vann med 3–1, så har Färöarna förlorat två raka matcher i Nations League. Den senaste av dem kom i torsdags när man föll med 0–3 hemma mot Azerbajdzjan, ett resultat som inte riktigt speglade matchbilden då Färöarna var spelmässigt minst lika bra, om inte bättre än Azerbajdzjan och exempelvis vann skottstatistiken med hela 20–10. Färöarna hemma är inte längre en blåbärsnation som tidigare, då var det bara att åka dit och hämta tre enkla poäng, de är absolut inte ofarliga hemma. Färöarna har på de tio sista matcherna hemma 8-14 i målskillnad, V3,O3, F4. Då ska man veta att man mött mycket bra lag när man förlorat, bland annat Portugal 0-6.

Kosovo har inlett starkt i Nations League och toppar Grupp 3 i Division D med sju poäng efter tre spelade omgångar. I torsdags fullständigt spelade man ut Malta, segersiffrorna borde ha blivit ännu större än 3–1 (24-3 i skott, 13-2 på mål). Kosovo har gått väldigt bra sedan schweizaren Bernard Challandes tog över som förbundskapten i mars och man är obesegrade sedan dess. I laget hittar vi bland annat Lazios offensiva mittfältare Valon Berisha och den tidigare Elfsborg-spelaren Arber Zeneli, det finns med andra ord en del kvalitet i anfallsväg hos gästerna, åtminstone ifall man jämför med ett klart sämre lag som Färöarna.
Kosovo har imponerat under förbundskapten Challandes styre och insatsen mot Malta senast var väldigt övertygande. Vi utgår därför från tvåan, men kan samtidigt inte blunda för att Kosovo är för stora favoriter, trots detta tror vi de klarar en trea borta mot Färöarna, vi tror dock inte att det blir någon enkel seger, vi tar med tvåan som ett otroligt bra värde både som singel och i vår trippel. Kosovos seger hemma med 2-0 mot Färöarna är också en stor del i att vi tror på en tvåa. En singel och trippel spelas.

Bild; Skottlands landslag.

Skottland – Portugal;

  • Spel: 2:a
  • Odds: 1,90
  • Spelstopp: 17,55

Egentligen är det väl bara en fullständig idiot som lägger tid och pengar på att analysera och spela på matchen ovan. Dock är det väl värre att lägga ännu mer tid på en träningsmatch, en match som gäller absolut ingenting, där dessutom bortalaget har sin absolut störta stjärna borta från landslaget. Men trots dessa dystra rader ser jag ett spelvärde i att titta på detta närmare, det får bära eller brista.

Efter att ha besegrat Albanien med 2-0 i Nations League-premiären så åkte Skottland på en fullt rättvis 2-1-förlust borta mot Israel i torsdags. Israel var nämligen det klart bättre laget över 90 minuter och resultatet var i underkant. Nu väntar alltså en träningsmatch mot Portugal och då väntas Skottland rotera på flera positioner och ge nya ansikten chansen från start. Noterbart är att Celtic-anfallaren Griffiths saknas på grund av skada precis som Bournemouths succémittfältare Fraser, som redan har gjort tre mål och lika många assist i Premier League den här säsongen.

Portugal var det klart bättre laget när Polen besegrades med 3-2 på bortaplan i Nations League i torsdags (12-5 i skott, 7-3 på mål). Framförallt imponerade anfallstrion bestående av Bernardo Silva, Rafa Silva och inte minst Andre Silva, som fortsätter att ösa in mål sedan flytten till Sevilla i somras. Nu väntas Portugal, likt Skottland, testa en hel del nya namn, inte minst eftersom man alltså spelade match så sent som i torsdags. Dessa namn är på pappret bättre än vad Skottlands spelare är så det är ingen nackdel.

Portugal imponerade senast mot Polen trots Ronaldos fortsatta frånvaro och även ifall det kommer att roteras nu så ska man vara tydliga favoriter borta mot ett Skottland som inte imponerade senast mot Israel. Träningsmatch är en chansning, men vi tror att på stor skillnaden trots rotation och bortaplan. Oddset är också otroligt bra. En singel och en trippel spelas.

Det finns tre bra matcher i svenska division ett att titta närmare på idag, ingen av matcherna är självskrivna segrare, men alla tre lagen har möjlighet att hänga på toppen vid vinst. I södra ettan finns Karlskrona – Lunds BK, i norra ser vi bra spelobjekt i Umeå FC – Assyriska, samt Team TG FFAkropolis IF . Jag siktar in mig på den sista matchen som förmodligen är den svåraste, den blir avslutningen på vår trippel.
Bild Akropolis.

Team TG FF – Akropolis;

  • Spel: 2:a
  • Odds: 2,00
  • Spelstopp: 13,55

Team TG är lillebror i Universitetsstaden, en stad med hårdsatsande Umeå FC samt med massor av andra idrotter. Det finns ju även topplag i innebandy och det stora ishockeylaget Björklöven. Trots denna konkurrens har man alltså lyckats med bedriften att ta fram ännu ett elitlag i fotboll. Nu ligger man i nedre regionerna men det ser ut som man kan klara kontraktet även i år. Man har nio poäng ner till degradering, dock är det bara målskillnad som skiljer från det negativa kvalet.

Hemmalaget har inte förlorat sedan 9 september då man mötte Carlstad United BK på bortaplan (3-1). I sin senaste match på bortaplan mot Assyriska FF spelade man oavgjort (0–0). Detta med mersmak, här skulle man egentligen vunnit matchen då man var det spelförande laget. Nu möter man Akropolis som efter en medioker vår fått fart på benen, här kommer man få leva på kontringar, vilket man är helt ok på. Under de tio senaste matcherna man spelat, har man 14-12 i målskillnad, men på de fem senaste har man mycket fina 13-4.Team TG har på de fem senaste bara en förlust och det mot just  topplaget Carlstad. Raden är väldigt imponerade med V4,O1,F1, detta är givetvis respekt inför dagens match.  Men på dessa matcher är det faktiskt bara Umeå FC (3-1) som är topplag, detta måste vi ta med oss i beräkningen inför dagens match. TG har på de tre senaste hemmamatcherna övertygat kraftigt.

Akropolis som kvalade till superettan 2018, var de absoluta seriefavoriterna inför årets serie, Akropolis började serien bedrövligt, ingenting av det fanatiska spel man visade upp under 2018 fanns att känna igen. Efter sommaren har man verkligen rest sig ur askan och nu är man tillbaka till det spelet som ledde till en kvalplats 2018. Man har under de tio senaste matcherna endast en förlust, raden på dessa tio matcher är V6,O3,F1 målskillnaden är 27-10. Detta låter väl bra! Men drar vi ner det på fem matcher är det klart mer imponerande, målskillnad 16-6 V4,O1,F0. Ja man har faktiskt inte förlorat i serien sedan 16/7 mot Sandviken hemma (0-2).

Akropolis åker på söndag upp till Umeå för att ta sig an Team TG FF i den 26:e omgången av årets seriespel. I förra omgången vann Akropolis hemma mot BK Forward med hela 5-1. Fredrik Hammar, Nikola Vasic, Jens Jacobsson Viktor Söderström och Adhavan Rajamohan stod för målskyttet, samme Adhavan noterades återigen för en fantastisk assist till 1-0 målet som Fredrik Hammar gjorde.

Laget ligger efter 25 omgångar på en fjärde plats i tabellen med totalt 43 inspelade poäng, fyra poäng bakom trean Carlstad United BK och sex poäng bakom Syrianska FC som i dagsläget innehar kvalplatsen i tabellen. Helt beroende på hur övriga matcher går i serien under söndagen, så kan detta vara sista chansen att hänga på kvalplatsen, vid poängtapp och vinster för de andra lagen så är Akropolis så gott som borta ur resonemanget om kvalplats. Vi ser detta som en otroligt svår bortamatch då TG är riktigt bra hemma, men Akropolis måste ta chansen att gå för tre poäng trots ett sämre borta facit de tre senaste matcherna ( två kryss och en seger ). Vi vill trots detta hålla Akropolis som favoriter och går på ännu en liten chans tvåa, både som singel och i vår trippel.

Stämningen i truppen är god, vi rider på en vinst våg just nu som känns riktigt bra och som vi jobbar på för att fortsätta behålla denna goda form. Vi möter ett bra lag imorgon, vi vet att TG är ett välspelande lag som har en hel del idéer i sitt spel som liknar oss. Vi är inte långt ifrån kvalplatsen, vi tar en match i taget nu och kämpar för seger och får hoppas på att de lagen på placeringarna över tappar poäng”, uttrycker lagkaptenen Marcus Haglind-Sangré inför morgondagens match.

Spelförslag;Trippel och tre singlar.

  • Spelstopp: 13,55 för trippel
  • Odds; 7,79
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen