fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Vi testar en trippel under Lördagen!

Publicerad

on

Under fredagen trodde jag hårt på Finland, över två gånger pengarna var oddset, vi fick vänta länge på segern. Den kom på övertid och då känns det än bättre när det äntligen lossnade.

Nu hittar vi ett nytt spel under lördagen, detta trots det mediokra utbudet som idag bjuds på fotbollsscenen. En trippel spelas, alla tre matcherna spelas också som singel.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Norge – Slovenien;

  • Spel: 1:a.
  • Odds:1,61
  • Spelstopp: 17,55

Grannlandet Norge har gått riktigt starkt under trollkarlen Lars Lagerbäck. Det blev dock förlust senast borta mot Bulgarien med 0–1 i Nations League, dessförinnan hade hemmanationen fem raka segrar. Gästande Slovenien bör hålla en ganska jämn nivå med Norge. Det finns trots allt klasspelare som Josip Ilicic i laget. Slovenerna har betydligt sämre form den senaste tiden kontra Norge, och hemma i Oslo ska ettan hållas som det mest troliga utfallet! Vi tror på Norge på hemmaplan på de åtta senaste matcherna har det blivit 16-4 i målskillnad och V6 O2 F0, detta imponerar. Slovenien har på lika många matcher borta 4-9 i målskillnad och raden V1 O2 F5. Vi lägger vår tilltro till Lars Lagerbäck i denna match.

Bild; Bulgariska landslaget.

Bulgarien – Cypern;

  • Spel: 1:a.
  • Odds:1,61.
  • Spelstopp: 20,40

Grupp 3 i Nations League C toppas av Bulgarien som har full pott efter två matcher. Bulgarerna har fina siffror att luta sig tillbaka mot efter VM-kvalet förra året och hemma i Sofia förlorar de grönvita sällan. Eller vad sägs raden V8 O0 F2 målskillnaden 16-8, en av förlusterna har dessutom kommit mot världsmästarna Frankrike 0-1.
Cypern besegrade Slovenien hemma på ön senast, men på resande fot brukar gästerna trivas mindre bra, precis som Bulgarien. På de tio senaste bortamatcher man spelat har de mediokra 4–22 i målskillnad och V1 O0 F9 är ju inte så imponerande, vinsten kom också mot otroligt dåliga Gibraltar. Vi kan inte se att det skulle vända just idag, så en 1.a är givetvis tipset.

Bild; Oskarshamns AIK

Skövde – Oskarshamns;

  • Spel:2:a.
  • Odds: 2,10.
  • Spelstopp: 15,55

Skövde har inte rosat marknaden och placerar sig just nu på en tionde plats i tabellen. Man sparkade dock sin tränare för tre omgångar sedan, direkt kom uppryckningen, alla matcher med nya coachen har slutat med seger. Dessa nio poäng har gjort att Skövde har lyft sig från bottenträsket för tillfälligt. Det måste dock påpekas att man mött tre botten konkurrerande lag. Ängelholm seger borta 1–3, Grebbestad hemma 3–0 och Husqvarna borta 0–1. Det är imponerande med målskillnad 7–1 på tre matcher, även om ingen av lagen är före i tabellen. 28-35 är målskillnaden totalt. Skövde behöver poäng i denna match och kommer givetvis sälja sig dyrt, det är en match som behöver vinnas, man har bara tre poängs försprång till degradering och bara två poäng till negativt kval.

Oskarshamn har länge överraskat med att ligga med i toppen av tabellen, man har tyvärr tappat de senaste matcherna och plötsligt har de inte kvalplatsen i egna händer längre. Senaste förlorade man hemma mot bottenlaget Åtvidaberg. Denna match hade vi med i ett av våra spel för någon vecka sedan, vi trodde stenhårt på Oskarshamn. Man har fortfarande chansen på en kvalplats, som just nu innehavs av Eskilsminne, det är bara två poäng upp. Det känns trots detta som om Oskarshamn har mattats av lite. Nu ger vi Oskarshamn tipset igen, även om Skövde är i toppslag med tre raka segrar.
Vad grunnar vi detta på? Oskarshamn har en liten chans att fortfarande få kvala till superettan. Borta är Oskarshamn mycket bättre än på hemmaplan de senaste omgångarna, vi tycker oddset över två gånger pengarna tillför spelvärde till vår trippel och hoppas att de nu kommer ut och visar alla att de vill vara med om den åtråvärda kvalplatsen till Superettan.

Spelförslag;Trippel och tre singlar.

  • Spelstopp: 15,55 för trippel
  • Odds; 5,42
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar  bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen