fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Efter bra spel i helgen, satsar vi på en dubbel med bra odds!

Publicerad

on

En mycket bra spelhelg med totalt åtta singlar och en trippel har gett ett spelnetto på 14 568 kronor fredag till söndag. Missen som även skulle fullborda helgen kom igår i matchen Färöarna – Kosovo, spelet 2:a blev 1-1. Men vi ska se framåt och vara mycket nöjda med helgens utfall. Nu tar vi nya tag, utbudet är fortfarande under all kritik när det gäller sporten fotboll. Nu kommer vi spela en mindre summa och chansa lite på två singlar och en dubbel som känns både spännande och intressant.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs som singelspel och tillsammans i en dubbel på Unibet.

Spanien – England;

  • Spel: Över 2,5 mål i matchen.
  • Odds: 1,94.
  • Spelstopp: 20,40

Ett pånyttfött Spanien välkomnar England till Sevilla för ett riktigt tungviktsmöte i UEFA Nations League. La Roja har sett ut som ett helt annat lag sedan VM-debaclet, och har redan satt sig i position för att springa iväg med denna grupp A4.

Efter att ha stått på toppen av fotbollsvärlden under en stor del av 2000-talet, och fortsatt i besittning av en extremt bra trupp, var Spaniens prestation i VM 2018 under all kritik. Efter att ha haft en hel del problem i gruppspelet tog äventyret slut redan i kvartsfinalen mot hemmanationen Ryssland på straffar. Naturligtvis underkänt, och när La Roja presterat så svagt i tre raka mästerskap var frågetecknen säkerligen många.
Luis Enriques manskap ser dock ut som en helt annan best på andra sidan av årets världsmästerskap. Vinsterna har radats upp, tre i följd, på mycket imponerande manér. 12 mål har gjorts i vad som blivit 2-1, 6-0 och 1-4 segrar mot England, Kroatien respektive Wales. De två förstnämnda tog plats i just Nations League, och således toppar Spanien gruppen överlägset med 6 poäng före just dagens motstånd på 1 pinne. Efter att ha segrat på Wembley känns La Roja oerhört svårslagna när du nu är dags för hemmamötet

Det var många, många år sedan som England och dess fans var såpass optimistiska över ett engelskt fotbollslandslag som nu. Det var sannerligen inte många som trott att en man som Gareth Southgate skulle gå in med denna pondus och ledarskap och skapa något alldeles speciellt – men det har han bevisligen gjort. England gjorde sitt bästa VM på 28 år, och för första gången på 22 år vann de även en straffläggning , en smärtsam plåga som blivit så ingrodd att den direkt förknippas med Three Lions.
Spelarna är i full harmoni, och verkar till och med älska landslagssamlingarna.
Dock har resultaten uteblivit sedan den historiska semifinalen, och laget har endast gjort två mål i de efterföljande fyra matcherna, varav endast en match vanns. Nu tror vi på att det lossnar ikväll, vi tror dock inte på seger för England,men att det ska bli över 2,5 mål i matchen har vi stora förhoppningar om.

Bild; Ängelholms FF

Ängelholm – Kristianstad;

  • Spel: X.
  • Odds: 3,40.
  • Spelstopp: 18,55.

Som vi skrev igår,vissa saker gör man inte som spelare, ett av dem som lyckades igår var ju att spela på en träningslandskamp, den satt rätt så rent. Nu är det dags att göra nästa sak som man försöker undvika som spelare. Det är att spela på ett kryss, det är inte många matcher som slutar med detta tecken om man går på statistik över ett år. Det händer dock och vi tror på något konstigt sätt att det kommer hända just i denna match. Det är alltid bra odds och det kittlar lite att inte tro på något lag i själva matchen. en idiotisk chansning, men ikväll kör vi på den. Blir också möjlighet att spela livespel om man känner att det är helt fel.

Med fem omgångar kvar är båda Skåne lagen indragna i bottenstriden. Formen hos värdarna är sådär även om bättring kunde skönjas senast i och med seger och inga mål bakåt borta mot Utsikten. Trepoängaren var den första sedan slutet av augusti men frågan är om defensiven håller tätt igen, sex nollor på 25 matcher är inget vidare. Nu har man förstärkt tränarstaben med Henrik Larsson och Peter Swärd, Detta har gjort Ängelholm till bättre lag direkt, men det är fortfarande samma spelare, bara lite mer defensiva. Man ska inte underskatta Ängelholm på hemmaplan på de fem senaste matcherna ser raden ut på följande sätt, V2,O1,F2 och målskillnad 8-9, då har man vunnit mot Eskilsminne 1-0 och Grebbestad 2-1, krysset kom mot Oddevold 2-2.

Från den nordöstra delen av vårt sydligaste län kommer Kristianstad på besök med vind i seglen efter två raka segrar mot topplagen Torn och Tvååker. Detta är respekt, bägge dessa lag är topplag i årets serie.Nu kommer det bli hård fajt om viktiga poäng, Kristianstad är faktiskt favoriter trots bortaplan, även om deras bortafacit gör någon glad. På de fem senaste ser raden ut på följande sätt, V1,O2,F2 målskillnad 6-9. Nu kom senaste bortamatchen mot Torn borta 0-1.

Spelförslag; Dubbel och två singlar.

  • Spelstopp: 18,55 för dubbel.
  • Odds; 5,34.
  • Spelbolag: unibet.

Ta del av kampanjen på unibet. Sätt in valfritt belopp upp till 500 kr och få hela 500% i bonus på  beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen