fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Norge – Bulgarien; Vi tror på mål åt bägge hållen!

Publicerad

on

UEFA Nations League bjuder ett spännande möte när Norge tar emot Bulgarien under tisdagskvällen. Det är onekligen två formstarka lag som drabbar samman. Detta kan bli en smått öppen tillställning på förhand. Känslan är definitivt att det inte går att blunda för bolagens underskattning på mål.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Match; Norge – Bulgarien.

Bild Norge

Norge går riktigt starkt med Lagerbäck vid rodret. Fem vinster har inkasserats på de sex senaste matcherna, visserligen har man ställts mot relativt överkomligt motstånd såsom Cypern, Panama och Slovenien, men det går verkligen inte att blunda för lagets grundkapacitet.

Hemma på Ullevål är man väldigt svårslagna med bland annat nio raka hemmamatcher utan nederlag, mycket imponerande siffror. Vad gäller Nations League så har man inkasserat två vinster och en förlust efter tre spelade omgångar, där den enda förlusten kom till i bortamötet med just Bulgarien , en tillställning norrmännen faktiskt dominerade spelmässigt. Med 12-3 i hörnor och 12-4 i skott får ses som en ganska tydlig indikation. Bulgarerna visade dock prov på ett vasst omställningsspel, och jag skulle inte bli överraskad om vi inte bjöds på en liknande matchbild under tisdagskvällen.

Förväntar mig en betydligt jämnare match än vad oddsen indikerar. Som jag var inne på tidigare så dominerade norrmännen spelmässigt senast lagen möttes, och jag skulle vilja påstå att det är en fördelaktig matchbild för bulgarernas del; att sätta maximal fokus på det kollektivt starka försvarsspelet, för att sedan sätta det offensiva hoppet till sylvassa omställningar i sin 3-5-2 uppställning.

Bild Bulgarien.

Även Bulgarien kommer till den här matchen med en rykande het formkurva. Fem vinster på de sex senaste matcherna, varav fyra raka vinter i bagaget. Hubchevs mannar övertygar. Det är sällan någon sprudlande fotboll vi bjuds på när Bulgarien står för underhållningen, utan det är snarare den kollektiva styrkan som lyser starkast. Försvarsspelet tycker jag har gått från klarhet till klarhet, dessutom verkar offensiven ha växlat upp med minst två mål framåt i tre av de fyra senaste matcherna.

I Nations League har man full pott med tre vinster av tre möjliga, däribland 1-0-segern mot just Norge på hemmaplan. Det är allt som oftast på hemmaplan bulgarerna tenderar att spela ut hela sitt register, men jag tycker definitivt man har kapaciteten att spetsa till resultaten på resande fot.

Bulgarien besitter fina kvalitéer i det offensiva spelet, mål har man gjort i nio av de 11 senaste matcherna rent överlag. I tre av de fyra senaste matcherna har man mäktat med minst två mål framåt. Finns tillräckligt med offensiv bredd och spets för att såra norrmännen här.
Jämnt att vänta ,båda att göra mål synas.

Spelförslag; Norge – Bulgarien.

  • Spel: Bägge lagen gör mål.
  • Odds:2,62 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 20,40
  • Matchstart: 2045
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365 . Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen