fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG Linköping FC – PSG Dam; ett säkert Asien spel!

Publicerad

on

Med dåliga spelutbud under onsdagen tittat vi till spel i damernas Uefa Champions League. Matchen som får en bevakning är den mellan Linköping FC och storlaget PSG Dam.

Spelförslagen ser ni längst ner på sidan efter våra analyserar. Alla spel läggs på bet365 

Match; Linköping FC – PSG Dam.

De regerande svenska mästarna, Linköping FC, har fått en tuff lottning i åttondelsfinalen i Champions League. Östgötarna tog sig till kvartsfinal förra säsongen i WCL och ska inte räknas bort här egentligen, trots att det är den franska storklubben PSG som står för motståndet. Henrik Jensen har ett bra lag för svenska mått med en slagkraftig offensiv, där bland annat talangen Filippa Angeldal och den forne PSG-spelaren Kosovare Asllani återfinns. Under året har Linköping sparkat tränare och nu fått förra Hammarby tränaren till sig. Det ska i denna match inte göra någon skillnad då Linköping i år inte är tillräckligt bra för Europaspel. I denna match kommer de verkligen få jobba för att inte få mer än två bollar bakom sig.

PSG Dam, tog sig enkelt vidare från den förra omgången mot St. Pölten och tabelltvåan i Frankrike ska gälla som favorit här. Gästerna är ett storlag och vill gå hela vägen i denna turnering, de har också kapacitet att göra det. I denna match är det bara underskattning som kommer fälla avgörandet. Ett väl motiverat PSG kommer att vinna denna matchen relativt enkelt. Det är stor klasskillnad 2018 mellan dessa två lag. Vi ser PSG som utmanare till att vinna hela WCL. Linköping kommer inte kunna stå emot detta lag över två matcher.

Spelförslag; Linköping FC – PSG dam.
  • Spel: Asien hcp PSG dam -1,5 
  • Odds:1,57 gånger pengarna.
  • Spelstopp: 18,25
  • Matchstart: 18,30
  • Spelbolag: bet365 

Ta del av kampanjen på bet365. Sätt in valfritt belopp, upp till 1000 kronor så dubblar bet365 beloppet. Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

 

Fotocred: TT Nyhetsbyrån

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen