fbpx
Connect with us

Uppgifter: Zidane uppges ha ”accepterat bud från Juventus”

Publicerad

on

Zinedine Zidane Juventus

Zinedine Zidane har varit ledig ett par veckor efter att ha avslutat din sejour i Real Madrid. Nu rapporteras det att 46-åringen är klar för Juventus – i en minst sagt oväntad roll.

Den är journalisten Juanma Rodriguez som rapporterar att källor väldigt nära Agnelli-familjen meddelat att Zidane kommer ansluta till klubben i oktober och då inte som tränare – utan som sportchef för Juventus.

Rykten om en eventuell övergång för Zidane har självklart dragits igång efter att Cristiano Ronaldo blivit officiellt presenterad av Turin-klubben. Journalisten Juanma Rodriquez kommer att ge ytterligare information om den eventuella flytten och diskutera fler detaljer i sitt radioprogram under kvällen. Ni kan följa sändningen senare i kväll via twitterinlägget nedan.

Vad är era tankar om en eventuell flytt till Juventus – och framförallt i rollen som sportchef? Skriva gärna dina åsikter på vår Facebooksida.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen